נו, סקס כמובן...

n i r i t i

New member
נו, סקס כמובן...

אני ובעלי בני 32-33, נשואים 4 שנים, עם ילדה בת 6 חודשים. והבעיה היא...סקס, כמובן. בכנות, מאז שהבת נולדה, אני פחות מתעניינת במין ותכיפות יחסי המין ירדה. הבעיה שנוצרה היא זו - כשבעלי רוצה לשכב איתי, ואני לא מעוניינת, יש לי שתי אפשרויות. אחת, זה לא לשכב איתו, ואז הוא מאוד נעלב ועושה לי פרצופים. האפשרות השנייה היא כן לשכב איתו (בלי רצון), אבל אז, אחרי כמה פעמים כאלה, אני מתחילה לשנוא את עצמי, ואני חוטפת מצבי רוח. כתוצאה, תכיפות יחסי המין שלנו יורדת עוד יותר, ורמת הדכדוך שלי עולה. ואז בכלל אין לנו סיכוי למין. אתן שוכבות עם הבעלים שלכן גם אם לא מתחשק? איך מתמודדים עם זה נפשית? אותי זה ממש מוציא מדעתי... אשמח לדעות, מחשבות, והצעות. תודה! ניריתי

ואני כל השנים, רציתי לשכב איתו,

ולו לא התחשק. בעיקר לאחר הלידות, שנמנע ממני במשך שנה. וזה מה שאז הוציא אותי מדעתי.

גשמןקךש

New member
ניריתי,

כנרא לא הית אצל גינקולוג וספרת לו על כך אחרי הלידה. זו תופעה ידועה כאשר שנויים הורמונליים לא במעקב. יתכן שעל רקע זה נוצרה בעיה שתמיכה פסיכולוגית תביא תועלת רבה. תבדקי.

noshi1

New member
ניריתי היי../images/Emo12.gif

כן, גם אצלי זה קרה לאחר לידת בני הבכור...לא רציתי סקס ויותר התמקדתי ועניין אותי הטיפול בילד והשינה שאבדה לי פתאום, כן גם אצלנו היו ויכוחים ותקופות קשות על ויכוחי סקס שכאלה : הוא רצה ואני התחמקתי, ובעקבות זה גם בא לנו משבר מאוד עמוק בנישואין ( שבני היה בן שנה). עם הזמן הכל הסתדר, ולאחר לידת בתי כבר ידעתי איך להתנהג איך לתקוף את הבעיה עוד לפני שצצה...כל הסוד הוא תקשורת: דברי איתו תסבירי לו שאת בס"הכ עייפה יותר והתקופה תעבור ...עד שהשיגרה תחזור למסלול החיים אצלכם ( ואני מקווה בשבילך שזה יקרה תוך מס´ חודשים ולא יותר) ואז גם הסקס יחזור למסלולו הרגיל או פחות או יותר הרגיל. בהצלחה.

ורדה רזיאל ז´קונט

ענתה על שאלות דומות בתוכניתה. היא ממש כעסה על נשים "המייבשות" את בני זוגן אחרי לידה או בתירוצים של עייפות וכד´. לגברים שפנו אליה בבעיה של "חוסר" אמרה - שיעשו השלמות ב"עבודה עצמית" ולנשים שלא תמיד "בא" חהו שינסו לענג את בני זוגן גם ללא יחסי מין ממש...לעומת זאת גברים שדיברו על רצון לקיים יחסים מידי יום אמרה, שהם ממאיסים את המין על בנות זוגן, כך שהמין הופך לעוד "מטלה", במקום להנאה אינטימית הדדית.

n i r i t i

New member
היינו אצל יועצת זוגית,

ולדעתה בעלי צריך פשוט להניח לי, ולשכב איתי רק כשאני רוצה. הבעיה היא, שזה לא פותר את העובדה שבעלי נעלב כשאני לא רוצה. ניריתי

ניריתי

כרגע הפער בינכם גדול: הוא רוצה ואת לא, הדבר הכי טוב שאתם יכולים לעשות זה להשתדל ללכת אחד לקראת השני, ולהיפגש באמצע, שהוא ישתדל להתחשב בחולשה שאת חשה ובמצבך ושאת תנסי להתחשב בכך שהוא עדיין גבר ויש גם לו צרכים, ותמצאו את הפשרה שלכם, אין דרך אחרת מלבד לנסות להתחשב בצרכים השונים של שניכם כרגע. בהצלחה, טלי

seeyou

New member
למה את לא רוצה?

בעיה אורגנית? נפשית? האם היועצת צריכה להחליף אותך כאשר אין לך מצב רוח? אולי יש לך "חברות"?שכנות? אשר מוכנות לעשות לך "שרות" כזה? .....תמיד האיש צודקת!!!!!!!!!

דיעה גברית

שלום, אני מאוד אכעס על בת זוגתי באם ייוודע לי שהיא שכבה איתי ללא רצון או על מנת להשתיקני או לרצות אותי.. חוץ מזה, זה טבעי שאינך רוצה לשכב איתו ושתכיפות יחסי המין בירידה.. ובייחוד אחרי לידה.. יש דברים אחרים פרט למין, חלק מהזוגות אפילו מפיקים מזה הנאה מרובה יותר.. אשמח לתת לך טיפים אם את מתקשה להבין את כוונתי.. :) בהצלחה..

seeyou

New member
סקס או יחסי מין?

If you play with FIRE you get burnt. אני לא קולט "מסגרת" של בעל ואישה ללא יחסי מין. את לא מעונינת? לא אוהבת את המגע שלו? יש לך אחר? יש דרך פשוטה...לקום וללכת...לפרק את ההסכם! כן...בכתובה רשום באותיות קטנות גם יחסי מין מה בדעתך אמור לעשות בעלך? רק לפרנס אותכם? כאשר אנחנו רווקים או רווקות המחשבה היא אחרי נקודה-G!! ללא מעצורים ללא בושה....בלא-בלא-בלא... אחרי הנשואים ישנם "חובות" אחד כלפי השני! לא מתאים לך? The woman who does not covet the possessions of her husband is in love with another man.

ומה לגבי גבר...

שלא מעוניין בייחסי מין עם אשתו. שנמנע ממנה? ששוכב איתה במקרה הטוב פעם ב- 3 שבועות , חודש. וגם אז, לא הייתי קוראת להתרחשות הזאת יחסי מין! ובמקרים פחות טובים, פעם בחצי שנה. שכל פעם שהיא חשקה בסקס, היא היתה אמורה לפתותו, אחרת, לא היה עם מי לדבר, או יותר נכון - לעשות? ולא תמיד זה הלך לה? והיא לא ממש אשה שדוחה גברים, אפילו להיפך! מה יש לך לומר בעניין הזה? יש לך איזשהו פתגם בנדון???

seeyou

New member
סימי לב...לכינוי שלך!

רוקמת אשליות!! אלו נישואים? או אשליה? אם המצב חמור כול כך,אז יש רק 2 אפשרויות לשיפור המצב: 1- מפרקים את "העסק" 2- "מצרפים" שותף ל"עסק" הערה קטנה עם תחילת הדרך המשותפת גבר ואישה חייבים "להסכים" שלא חשוב על מה הם רבים ,יחסי מין חייבים להיות מחוץ לריב! על בסיס לפחות שבועי,ברור להסכמת 2 הצדדים! זה נישמע קצת לא "רומנתי", אבל זה בסיס לחיזוק תא המשפחתי! כאשר מתחילים להיתרחק...ההיתקרבות קשה יותר! ה"תשוקה" עם הזמן חולפת,לשני הצדדים, לכן האישה חייבת להיות אישה(במובן הצרפתים) ולא רק נקבה! עוד דבר! אישה יכולה לעשות מ"זכר" שלה..גבר...או אימפוטנט..רק על ידי מילים בילבד ללא ניתוח!

ומה לגבי גבר..........

שלא מעוניין בייחסי מין עם אשתו. שנמנע ממנה? ששוכב איתה במקרה הטוב פעם ב- 3 שבועות , חודש. וגם אז, לא הייתי קוראת להתרחשות הזאת יחסי מין! ובמקרים פחות טובים, פעם בחצי שנה. שכל פעם שהיא חשקה בסקס, היא היתה אמורה לפתותו, אחרת, לא היה עם מי לדבר, או יותר נכון - לעשות? ולא תמיד זה הלך לה? והיא לא ממש אשה שדוחה גברים, אפילו להיפך! מה יש לך לומר בעניין הזה? יש לך איזשהו פתגם בנדון???

פלסטיק

New member
נראה לך שיש הבדל?

לפי הכתובה דוקא יש חובה של הגבר כלפי האישה ולא להיפך אבל כיום לא נראה לי שאמור להיות הבדל בין המינים

adam33

New member
מצבי רוח וסקס

אכן סקס זה עניין של מצב רוח אך אין להאשים אותך בעוד שאת הית טרודה בטיפול בילדה הוא ראה את עצמו בצד והקשר היחיד בינו לבינך הסתכם רק במיטה האם הסכלת לעשות מעבר? האם ראית שבעצם היחסים בנכם מוזנחים ורק מפני שהית טרודה? וגם הוא לא עשה דיי אם היה עוזר ומגיע ונותן יד ושכם אוליי היה לך מצב רוח גם למיטה אז בודאי שאין לך מצב רוח תמיד זכרי בידכם לשנות...

n i r i t i

New member
תודה על התגובות!

בינתיים, העניינים לשמחתי השתפרו... חזר לי הרצון להיות קרובה ואינטימית עם בעלי, והסקס השתפר פלאים... כנראה שהייתי זקוקה רק לאוזן קשבת. תודה! ניריתי

לפני ואחרי

לפני יומיים היה המצב כך : "אני מתחילה לשנוא את עצמי, ואני חוטפת מצבי רוח. כתוצאה, תכיפות יחסי המין שלנו יורדת עוד יותר, ורמת הדכדוך שלי עולה. " והיום : "חזר לי הרצון להיות קרובה ואינטימית עם בעלי, והסקס השתפר פלאים..." . . . כנראה שאנחנו כאן ממש טובים

n i r i t i

New member
לא לטעות, אני עדיין שונאת את עצמי

כשאני שוכבת איתו בלי רצון. אבל, כשאני רוצה ויוזמת, זה כבר עולם אחר לגמרי... ניריתי

למעלה