נו נו, מתי יפרסמו את מה שהלך בראיון עם עלמה זק?
D double O S New member 4/4/04 #2 עבר כבר זמנו של הראיון...../images/Emo4.gif../images/Emo96.gif שכחו ממנו...... מה באמת הולך איתו
ל לוּבּה New member 4/4/04 #3 ../images/Emo6.gifזה כמו התמונות מהמפגש "עוד כמה ימים אני אשים אותם"... ברור ברור
מ מלאכית16 New member 5/4/04 #9 ../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif חג שמחחחח לכולם
מ מלאכית16 New member 7/4/04 #11 היה ראיון...../images/Emo110.gif עם עלמה לפני שבועיים בערך (אני חושבת ) בשידור חי בצ'אט... תפוז היו אמורים להעלות לכאן בכתב את התשובות שהיא נתנה בע"פ לשאלות... אבל כנראה שלא ממש בא להם
היה ראיון...../images/Emo110.gif עם עלמה לפני שבועיים בערך (אני חושבת ) בשידור חי בצ'אט... תפוז היו אמורים להעלות לכאן בכתב את התשובות שהיא נתנה בע"פ לשאלות... אבל כנראה שלא ממש בא להם
S SupeRonit New member 8/4/04 #14 ../images/Emo51.gif רבה גם אני שואלת את עצמי את אותה שאלה.. למישהו יש את מה שהיא ענתה או/ו צריך להפעיל לחץ על תפוז .....?....
../images/Emo51.gif רבה גם אני שואלת את עצמי את אותה שאלה.. למישהו יש את מה שהיא ענתה או/ו צריך להפעיל לחץ על תפוז .....?....