נו.. מנילה :)

sexytomato

New member
נו.. מנילה :)

שאלה קטנה, האם להאמין לשבוז שכותבת לומדה/תוכניתנית (אני לא זוכרת מה מהם) זה קב"א 53+? ועוד שאלה לפני כמה ימים היה שרשור על זה ששחקים וחבצלות זה דפ"ר 80+. אני קיבלתי שאלון כללי למועמדי מודיעין שדרכו אני מתמיינת לגאמא, ובסוף היה על שחקים וחבצלות. זה אומר שיש לי דפ"ר 80? אם כן, יכול להיות קב"א 52-53 עם דפ"ר 80?

א י ןש ם

New member
אמממ... נדמה לי שאצל בנות

לא יכול להווצא מצב כזה... אלא אם כן אין לך בגרויות או שתים עשרה שנות לימוד וכל זה... ולמה את חושבת שאין לך קב"א מעל 54...???

sexytomato

New member
המנילה שלי חולקת על זה

בדקתי בשבוז והכי גבוה זה הכותבת תוכנה/תוכניתנית (אני עדיין לא זוכרת מה זה היה P:)...

sexytomato

New member
יש הרבה-

מדריכה במסלולי טבע מדריכת קליטת עלייה מדריכת שמע מדריכה בידיעת הארץ רכזת חוי"ה מש"קית הוראה מש"קית עלייה רכזת מתגייסים מאבחנת מדעי התנהגות אחות מוסמכת רכזת רפואה סייעת רופא שיניים חובשת מכשירנית ימית פקחית טיסה מש"קית בטחון מידע חוקרת מודיעין אוויר והרשימה נמשכת...

ExiLiA

New member
סייעת רופא שיניים

ואיי שמעתי שזה טוב לא? אחרי זה אפשר ממש לעבוד בזה.. אם רפואה מעניינת אותך...

O m r i L

New member
בקשר לשאלון גאמא

גם אני קיבלתי אותו כבר שנה שעברה, וזה שאלון כללי למועמדים של חיל המודיעין. אין לי כל קשר לגאמא וגם לא למחשבים בכלל, אז אין לי מושג איך הם שולחים כזה דבר. והשאלות שבסוף היו על חבצלות לא ממש עזרו לי להתמיין לחבצלות (אולי הייתי צריך לבקש), למרות שסימנתי ככה שזה יראה שיש לי מוטיבציה גבוהה להשתתף. אגב יש לי קב"א 53, אבל אני לא זוכר דפ"ר..

O m r i L

New member
כן גם אני..

קיבלתי מכתב ממודיעין שאני מתמיין לגאמא, ואז הביאו לי גם קוד ומס' מועמד בשביל לראות באתר של מודיעין. אחרי שמילאתי את השאלון וכתבתי שאין לי מושג כלום בשפות מחשב אז כבר הבינו שאני לא מועמד מתאים והסירו לי את המועמדות.

onlyhope1

New member
לי דווקא השאירו וגם אני כתבתי שאני

לךא יודעת כלום חוץ ממה שלמדתי במסגרת 5 יחידות מחשבים בבצפר אמרו לי שדרך זה נשלח לי מיון לשחקים וחבצלות ובאסהה לא שלחו לי בסוף את זה דווקא כן רציתי

O m r i L

New member
תשלחי פקס לאיתור חמ"ן

בצירוף קורות חיים ותבקשי להתמיין לשחקים וחבצלות, וכדאי גם להתקשר לברר אם הפקס הגיע. בכל מקרה, אני גם לא למדתי מחשבים 5 יחידות, ככה שאין לי מושג למה בכלל נתנו לי מועמדות מהתחלה...

sexytomato

New member
אני לא חושבת שאני אתקבל לגאמא

אבל יותר מעניין אותי סף הקבלה...

למעלה