נו, מי זכה בתחרות?

סלים וארזה

New member
מנהל
נו, מי זכה בתחרות? הנה עוד כמה מערכונים להנאת הגולשים: משפחה הולכת בגן החיות ונעמדת מול כלוב. הבן שואל את אמו: למה אמרת שאבא קוף? הם ממש לא אותו דבר האב מביט במבט מופתע ומבולבל על אשתו אז האם עונה לילד: אנחנו מול השימפנזים. אני אמרתי שאבא שלך בבון. עוד מעט נגיע. זוג יושב במסעדה. הבחור שואל את הבחורה: את מוכנה לבוא אלי הביתה? היא עונה: אני מעדיפה שהיחסים שלנו יישארו כפי שהם הוא: מה, את לא רוצה להתקדם לשלב הבא? היא: לא, נוח לי שאתה קונה לי בגדים ולקוח אותי למסעדות כל הזמן בלי מחוייבות מצידי אב עושה שק קמח לילד שלו והמצלמה בזום על שניהם. האב נראה עייף. הבן: עוד פעם אחת ודי האב: די, אין לי כוח הבן: סיבוב אחרון ואז אני יורד. פעם אחרונה ודי האב: אתה מבטיח? הבן: כן ואז האב מסתובב ומתחיל לרוץ עם הבן על הגב ורואים שהוא שוב מתחיל את המסלול של מרתון הכינרת הבעל חוזר הביתה נותן לאישתו מעטפה ואומר לה: הבאתי לך הפתעה האישה: מה זה? הבעל: זוכרת שאמרת שמעולם לא היית בחו"ל ואת רוצה לטייל קצת בארץ אחרת? האשה: כן, איזה מתוק שזכרת. הבעל: אז אני נותן לך את צו המילואים שלי ללבנון

SHEX

New member
בהחלט אהבתי ../images/Emo13.gif../images/Emo95.gif הראשון והאחרון ממש טובים ../images/Emo6.gif

למעלה