נו מי הקריזמתי

לילי301

New member
רק בריאות Bubblit..

שולחת לך
וירטואלית שתבריא אותך מהר מהר מהר..

Bubble Girl 27

New member
ת'אמת אם יש רופא

חמוד וחתיך בקהל אני אשמח...
יש רופא בקהללללללללללללל?!

Bubble Girl 27

New member
מתוק חמוד ותמים שכמוך

רופא בכיר... גבוה שרירי עם חיוך ענקי וחוש הומור מפותח! יש מישהו פה שדומה לתיאור??? גנובי מגנובי אתה מחוץ לסיפור!

Bubble Girl 27

New member
פחות מדאיג אותי

אני עובדת קשה עכשיו על המיליונים שלי... שיבוא שיעשה ילדים סקס מתי שבא לי יפנק ויפרגן אני אעשה את כל השאר...

tintong

New member
למה לעבוד קשההההההההההההה

קחי אותי .........ישר בא עם הגלופה ....... אחותי נדפיס ביחדדדדדדדדדדדד חיים שלי where are you

tintong

New member
כפרות למה מיחוץץץץץץץץץ

מתחיל לקחת הורמון גדילה בשבילךךךךךךךךךךךךךךךך למענך בלי תחנחנחנחנחן הכלללללללללללללללללל :---------) (טוב כמה לגדוללללללל)

../images/Emo79.gifהיא חולה היא חולה רק אני אציל אותה../images/Emo79.gif

באבל עיניים נשמה, מה קורה יפתי?

Bubble Girl 27

New member
כל כך אווויי יוווו יייוווויייייי

אני עם חום צינון שיעול ושנוזל כבר מיום ראשון... אין מי יטפל בי!!!!!!! כל כך אוייייייייייייייייייייי פפפפ אני צריכה קצת צומי

החלמה מהירה באבל -אולי בדיחה תשפר את הרגשתך?

לפני שבוע היה יום ההולדת ה18 של בתי - הללויה!!!!! השמחה כפולה ומכופלת כי זה היום של התשלום האחרון של דמי המזונות אותם שילמתי לגרושתי, חודש אחרי חודש,שנה אחרי שנה, מאז גירושי לפני 12 שנה. אז קראתי לבתי שתבוא לבקר אותי ולפני שנפרדנו מסרתי לה את הצ'ק האחרון ואמרתי לה: "אני רוצה שתביאי את הצ'ק הזה לאימך, תגידי לה שזה התשלום האחרון שאי פעם תקבל ממני, ובביקורך הבא אני רוצה שתגידי לי מה אמרה אימך ומה היתה תגובתה על כך. בתי לקחה את הצ'ק ואני הייתי קצר רוח לדעת מה היתה תגובתה של גרושתי. היום בתי באה לבקר שוב ושאלתי אותה...." ובכן, מה היתה תגובתה של אימך כשמסרת לה את הצ'ק האחרון"? "אמא צחקה ואמרה לי ש......... אתה בכלל לא אבא שלי"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bubble Girl 27

New member
גדול../images/Emo6.gif

צחקתי ברוורס!!!!! חחחחח נחנקתי מהשנוזל שלי!!! תודה שיחקת אותה!!

Bubble Girl 27

New member
מכירה את הקטע הזה

שתוקעים צ'ופ סטיקס באף ונראים כמו כלב ים? אז אני תקעתי טישו כדי לסתום ת'נזילות ואני נראית כמו כלב ים פצוע... וואי דקסמול קולד מסמם!

למעלה