נו.. מה קורה?

TAleader

New member
נו.. מה קורה? ../images/Emo13.gif

מה שלום כולם?
לא הייתי מ-ל-א זמן ותאמינו שהתגעגעתי... אני רואה של הוויתקים עדיין (כמו תמיד) כאן, אבל חסרים צופים חדשים! -אחראי תחנות- לטיפולכם!
בכל אופן, אהלן לכולם, למי שבטח שמע בפורום פרשתי כבר לפני כמה חודשים (אבל אני עדיין עושה משמרות בת"א כי המשכתי ללמוד לכיתה י"ג)... עמית הוא כמובן אחראי צופים החדש (ואני רואה שהוא מתגאה בתואר בכל הודעה :0) ) אגב, עמית, התקשר אלי מישהו היום לשאול פרטים על צופי אש והסתבר לי שמישהו השאיר את הטלפון שלי בפרסומות של צופי אש... נו סבבה... רק היית מודיע לי...
מה הענינים ערן? אתה יודע כמה פעמים הייתי בבאר שבע בחודשיים האחרונים ורציתי לקפוץ לביקור אבל לא ידעתי אם אתה בתחנה... איפה אתה רוב הזמן באמת? איפה כולם? אני רוצה לבקר בתחנות ולראות אתכם שוב! אנא צרו עימי קשר! יום חם ולוהט לכולם! עומר.

Max M

New member
עומר מה המצב../images/Emo24.gif

ותגיד למה אתה לא מודיע מתי אתה בא

crystal mind

New member
עומר עומר..

נחמד לראות אותך שוב כאן בפורום, גם אני לא הייתי במיוחד באזור אבל דאגתי להעיף מבט מידי פעם לפעם. בכל אופן, שמור על קשר ודרך אגב, יצא לי לבקר ביפו לא מזמן וקרחת די כועס עלינו שלא היינו שם כבר כמה זמן. אז אדון עומר, הגיע הזמן לחזור למשמרות שם. וגם לצופים של ת"א שאותם אני לא רואה מי יודע מה שם, תתחילו לבוא, אתם לא יודעים מה אתם מפסידים
יום טוב לכולם!! רויטל

fireman

New member
אהלן עומר

ובכן אתה מוזמן לבקר בתחנת באר שבע גם אם אני לא נמצא שם שזה קורה אגב המון אפשר לומר שבתקופה האחרונה הגעתי למסקנה שאין לי מי יודע מה מה לחפש שם מלבד ביקורים חברתיים.

למעלה