נו מה קורה איתכם?

karoleking

New member
נו מה קורה איתכם?

אין תגובות על ההופעה הנדירה שהייתה אתמול? ועל היחס החם שקיבלתם משלומי? מה קרה? התרגלתם?
אני בשוק!!! ועוד אחרי ערב כזה?!?!?!?!
טוב אני מניחה שרק חיכיתם לי... אז קדימה חברים, תגובות, תגובות ועוד תגובות...
אני אישית, מאוד נהנתי, גם נורית ואיציק. צילמתי כמובן ואעלה תמונות בקרוב. ואם לשנייה הנחתי את המצלמה, שלומי ישר עושה לי פרצופים של: "מה קרה?" "איפה המצלמה?" וכו... אז שלומי רק שתדע... כשהמצלמה לא אצלי, היא בד"כ אצל איציק. ממשיכה לתפקד כמו גדולה. פשוט מזווית אחרת.
ואני... קצת רוקדת גם

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וואוווו! אחת ההופעות הכי מעולות שראיתי. יחס חם את אומרת? חשבתי שאני נמצאת שם לבד. כל-כך נהנינו, וחזרנו הביתה עם המון אנרגיות. בהתחלה שמרתי על איפוק. בדקתי שאין "מכרים" לעבודה בקהל. גיליתי שיש, ויש המון. התחפשתי לילדה טובה ורגועה במיוחד, אבל בשלב מסויים הודעתי לניר שהשפעת הריטלין פגה ואני עפהההההההההההה קדימה! עפתייייייייייייייייייייי. שמחנו לראות את כוווווווווווווווווולם! והלוואי שלא יגמר לעולם! אסנת וניר.

karoleking

New member
חח.... ספרי לי על זה...

בטעות בדיוק עמדתי כשהוא ניגש אלייך ויצאו לי תמונות לא רעות של הנשיקה...מיד, אחרי הפרסומות :)

osnat51

New member
../images/Emo23.gif קרול, זה נשמע לא טוב,

אני מנסה לכתוב תגובה ומוחקת. לא יודעת מה לעשות עם עצמי. בקיצור, אל תביכי אותי עכשיו.

karoleking

New member
לא מבינה אותך...

הסבירי ונמקי את תגובהתך... בינתיים קחי אחת

karoleking

New member
ושימי לב להתרחשויות סביבך...

כל האנשים מסתכלים עלייך... מתים לדעת מי זו המלכה הזו שזוכה לנשיקה באמצע הופעה????

נועה גו

New member
איזה כיף לכם להרוויח הופעה בחג../images/Emo6.gif

ועוד בפורים,שזה החג הכי מדליק שיש!!!!!
אני כולי קנאה.תספרו עוד מה היה!!! למה היה מיוחד??? תגלו!!! אסנת שפכי!!!

karoleking

New member
כן אסנת... שפכי באמת...

זו הייתה הופעה פרטית... תראי איך את חולמת... לא מעניין אותך כלום מסביב... וכל העיניים עדיין עלייך.

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif תרגעו כולכם, ומיד!

נועה, הכל היה מקסים ומיוחד במינו. באמת. תרגיעו בבקשה. שלומי הפתיע אותי באמת כשהגעתי לבמה באמצע ההופעה כדי לרקוד. עד אז ישבתי די רחוק ודי רגועה. זהו!

orianush

New member
../images/Emo140.gif

איזה כייף לכםם שמחה שנהנתם
על איזה הופעה מדובר אם אפשר לשאול?

karoleking

New member
הופעה לארגון המורים...

אותם מורים שראית בשנה שעברה? שהיו רדומים זוכרת? אז השנה הם קצת התעוררו.

למעלה