נו מה עם הנשיא?

ציקהלה

New member
נו מה עם הנשיא?

מי חושב שהוא אנס? מי חושב שזאת סתם עלילה? מי חושב שסתם עשו לו לינצ'? מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים.

I3lackM

New member
מה זה משנה?

עוד שנה הכל יהיה ברור... מה שכן, היה נאום עצבני היום

faland

New member
איך אחריי כל הקריאה שלך אתה עוד

קורא חדשות? אנס...

NoFaRi1

New member
אני בטוחה שהוא לא תמים בכל הסיפור

אבל לא יודעת אם הוא אנס... בטוח גם כמה בנות ניצלו את זה שמישהי התלוננה וחשבו שזה מגניב^ קיצר, שיתפטר כבר.

NoFaRi1

New member
לאנוס מישהי?^^

להטריד מינית, אנערף... למרות שאני לא אתפלא אם זה היה בהסכמה.

ציקהלה

New member
אמממ

סביר להניח מאוד שהוא נתן בה (חחחח נתן בה רציתי להשמתש בזה שנים), אבל את חושבת שזה באמת אונס? לא סחיטה?

kit k@t

New member
הנקודה היא

שכל גבר (וגם אישה) שהוא בתפקיד בכיר יכול לנצל את סמכותו. והרבה פעמים נשים יפחדו להגיד לא, כי הן יכולות לאבד את העבודה שלהן. גם להתלונן זו לא הכי אופציה, כי מי שמתלוננת הולכים ומחפשים את כל מי שיכול להגיד עליה שהיא שרמוטה וזונה. הוא ניצל כח שהוא לא היה צריך לנצל, והתנהג בצורה לא הולמת. על זה אין שום וויכוח. אולי הוא אנס, את זה אני לא יודעת... קאט

I3lackM

New member
או...

שהוא בחיים לא נגע בה, היא עבדה אצלו והוא פיטר אותה כי היא לא יודעת לענות לטלפון, אז היא החליטה להתנקם בו. לא אומר שזה מה שאני חושב, אבל עדיין הגיוני מאוד.

kit k@t

New member
אתה לא ממש מבין....

תדמיין שאתה בחורה, וסתם בשביל הכיף אתה הולך להגיש תלונה לא אמיתית. אתה צריך לעבור שוטרים שלא מאמינים לך, שאומרים שרצית את זה, שהחולצה שלך הייתה צמודה מידי, שאולי חייכת אל הבוס פעם אחת יותר מידי... אחר כך לעבור את התקשורת, שמוצאת את מי שיצאת איתו בצבא/תיכון/כיתה ג' והם יגידו שאתה שרמוטה, ושאתה בכלל זונה. תדמיין שאנשים מאמינים שאתה משקר, כל הזמן... להגיש תלונה לא אמיתית זה לא כיף בכלל... יש נשים שמגישות אותן, אבל בדרך כלל זה נגד חבר/בעל או משהו כזה שהן רוצות להתנקם בו. ואתה מפספס את הנקודה שהיו 5 מהן... 5 נשים לא קמות יום אחד ומחליטות שמשעמם להן... קאט

I3lackM

New member
ואת חיה כלכך הרבה זמן בחו"ל...

ששכחת את המנטליות הישראלית של "מגיע לי" שמשתלטת בקלות על כל מה שכתבת עכשיו. הכל יכול לקרות.

kit k@t

New member
נכון,

אני לא מכירה את מנטליות המגיע לי יותר... אבל לא האשימו אף אחד אחר (גמו ששירן אמרה בצדק), למה דווקא אותו דופקים? כי הוא שחור? קאט

ציקהלה

New member
החשש הזה לא הופך את זה לאונס.

והכח הסמכותי שלו בהחלט לא הופך את זה לאונס.

kit k@t

New member
הפחד מאיבוד עבודה

(ממשלתית) בארץ מוכת אבטלה זה פחד אמיתי... ניצול סמכות זה לא בסדר. ואתה לא יודע אם היה אונס בדיוק כמו שאני לא יודעת. בגלל זה אני לא אומרת שהוא אנס, אני אומרת שלדעתי הוא ניצל סמכות לרעה. אם הוא אנס או לא נגלה בהמשך (או שאולי לא). בדרך כלל במקרים כאלו מגלים ששני הצדדים לא מספרים הכל. אבל בדרך כלל באמת היה ניצול סמכות לא הגון. קאט

ציקהלה

New member
פחד מאיבוד עבודה הוא טוב ויפה

אבל לא מכיר הרבה נשים שימכרו את הגוף לשהם בישביל זה. וככה אני מתיחס לזה..

MissCunningham

New member
תראה,

אני לא ממש יודעת מה לחשוב כי לא עקבתי אחרי כל הפרשה, מצד אחת הבחורות לא מוכנות להזדהות או לדבר, רק באמצעות עורכת-דין, הוא מכחיש שהוא מכיר את המתלוננות, ותמיד אפשר לקבוע שהבחורות ניסו לפתות אותו והוא נענה\סירב והן בחרו להשתמש בזה כנגדו (לא כולן תמימות). מצד שני, כמו שקאט אמרה, לא קל לעבור את כל החקירות המשטרתיות ולעמוד בפני עם שמטיל ספק בדברייך, גם אם באמת נאנסת. זה מאוד מורכב, יש הרבה פרטים קטנים שצריך להתחשב בהם וייקח זמן. בינתיים עד שהוא לא הורשע, הוא זכאי. אני עדיין בדעה ש'אין עשן בלי אש'. עובדה שיש המון אנשים חשובים בממשלה, שמעולם לא דבקו בהם סיפורים מלוכלכים כאלו ולא סתם כך ביום בהיר אחד צצים סיפורים ועדויות. אני באמת לא אתפלא אם בסוף הוא יימצא אשם.

לא קל, לא קל.. בולשיט.

מה הבעיה לעבור שוטרים שקוראים לך שרמוטה? למה להתנקם בחבר זה בסדר ובבוס לא? היה מה שהיה או לא היה, עדיין יהיה נשיא וימשיכו לבזבז כסף על המוסד המיותר הזה...

למעלה