נו מה עובר עליכם ?

אני טסה מחר לישראל..

eynav br

New member
מה עובר עלי?

שום דבר, הכל חרא אבל נקווה לטוב.. עפתי לישון לילה טוב...

StasAshdod

New member
העתיד יהיה טוב, רק אם ההווה יהיה :)

The future becomes the present, the present becomes the past, and the past becomes a nightmare if u dont plan it right

eynav br

New member
ועכשיו בעברית

דיי, אוף.. זה מעצבן אותי שאני לא יודעת אנגלית...

StasAshdod

New member
חחחח .. איך את לא יודעת אנגלית!

כתבתי. שהעתיד נהיה ההוה, והווה נהיה העבר, העבר נהפך לסיוט אם לא מתכננים אותו נכון.
Peace.

eynav br

New member
כי אני פשוט לא יודעת...../images/Emo4.gif

וזה נכון מה שכתבת לא משנה

matron

New member
עובר עליי מטוס סילון

בוםםםםםםםםםםםםםם סורי זה היה בום על קולי חחחחחח (נדבקתי לשטויות האלה) אוקי אז תמונת מצב: אתמול הייתי די מבואסת. אבל זה כבר עבר לי. ואין לי כוח לדבר על ההיסטוריה של אתמול כי גם ככה אני לא אוהבת היסטוריה. ומחר יום הולדת.

StasAshdod

New member
חבל"ז ../images/Emo13.gif

כששכרנו פה את הדירה, בעל הבית אמר. It's a quite place, good people, residential area (כנראה שהוא שכח לשנייה שבסביבה יש בסיס צבאי ושדה תעופה אזרחי) וחוץ מי זה, מי לא מכיר את האמריקאים עם הטירוף שלהם למכוניות ענקיות. אז כן מסביב לשעון אני שומע פה מנועים נוהמים. ועוד עם החלון הענק! שיש לי בתקרה אני רואה איזה מטוס סילון , שתים שלוש או עשרים טסים מעלי כשאני מנסה להרדם. Orange County rox. אבל דוגרי זה לא כזה נורא

matron

New member
אני לא יודעת איפה אורנג' קאונטי

אבל אני עוברת שנה הבאה לסן דייגו. חחחחחחח וואי קרעת אותי מקודם בקשר לבית!

matron

New member
וואי אנחנו שכנים

יואו אני גם רוצה קיאקים!
חח פעם כמעט עפתי באמצע שיט מקיאק בירדן. טוב גם ככה זה היה מקום חרא לשיט קיאקים. חחחח כמה מים עפו לי לפנים שמה.

StasAshdod

New member
דוגרי ../images/Emo13.gif

איזה סטלה כרגע חזרתי מהקיאקים.. היה אחלה.. וגם שכרו אותי לעבוד שם
!

matron

New member
מה יכול להיות יותר טוב מללכת לשיט

קיאקים ועוד לקבל שם עבודה? אוף לא השגתי עדיין עבודה לקיץ. טוב נו בכל מקרה אני עוד מעט עוברת.

למעלה