נו מה? נרדמתם?!

GGOODD

New member
נו מה? נרדמתם?!

יאללה, להתעורר תכתבו הודעות, אתם מייבשים את הפורום

yavin

New member
בו בו בו בוקר טוב! בוקר טוב לכולם!

חי בואו נעשה בשירשור הזה כל אחד יאמר להקה אחת עד ל4 להקות שהוא הכי שומע... נתחיל בי.. אני אישית שומע כל מוזיקה אבל לדעתי לא היה ולא יהיה על משינה מהארץ ומחו"ל נירוונה.... כל אחד ולמה שהוא מתחבר...

white queen

New member
אוי יבין אתה אל יודע למה נכנסת../images/Emo6.gif

4 להקות!!?!?!?!?!?! אוקיי...בטח רובכם לא שומעים...חבל!! הדורז (הדלתות) לד זפלין אריק קלפטון The Papas & Mamas ביטלס ג'ון לנון בוב מרלין אירוסמית ג'ניס ג'ופלין משינה אביב גפן היהודים וכמובן...המלכה......QUEEN!!!! וזה לא הכול....פשוט ריחמתי עליבם.....כי את מי זה מעניין..

yavin

New member
חחחחחחחחחחח כנסי..

בכוונה אמרתי עד 4 הכי הכי... אם אני הייתי נותן לך את הברשימה שלי אז היא הייתה בהרבה יותר ארוכה בהיחשב שאני גם שומע את כל סוגי המוזיקה אם זה ג'א ואם זה זרחית ואם זה רוק ואם זה האוס ואם זה טראנס וטכנו ופורטו אלקטרוניק וקלאסי וכן האלה... ושיהיה לך רק לדוגמא קטנה... נגיד מהג'אז שאני אוהב יותר את שנות ה 60-70 של הג'אז אז מה שאני הכי שומע מהג'אז (לא הכל אלה העיקריים) הם: MILES DAVIS , JOHN COLTRANE , BILL EVANS , CANNONBALL ADDERLEY , WYNTON KELLY , ART BLAKEY AND THE JAZZ MESSENGERS , LEE MORGAN , CHET BAKER , ואם יותר מודרני אז יש את PAOLO FRESU , ERIC TRUFFAZ ועוד הרבה.... זה רק ההתחלה והמובילים לדעתי... חח בגלל זה אמרתי את מי הכי הכי... למי אתם מתחברים תמיד ולא משנה באיזה שיר ולא משנה.. כמו אלילים חח .. מי ההשראה שלכם... (להמשיך? חח)

white queen

New member
זה קצת קשה אבל ננסה......

ברור שבראש ובראשונה אני הכי מתחברת לQUEEN, סגנון המוזיקה התיאטרלי וכו'.... אריק קלפטון ביטלס ג'ון לנון The Papas & Mamas זה היה קשה לבחור רק 4...אבל אני סולחת לך...יבין :))

וואו, 4..

טוב ננסה.. ג'ניסיס האיגלס ray charles משינה ג'ון לנון (הבטחתי למזל שאני אמות ב-8 לדצמבר..) מצטערת, אני יודעת שזה 5 ויש עוד המון..

וואי יבין, יש לך דרישות אחי..

איך אמורים למצוא 4 להקות מתוך כל מה ששומעים? נלך על מה שיש לי עכשיו ברשימה... Injected Three Doors Down Old Metallica Queens of the Stone Age Saliva טוב נו... אז אמרתי 5... בטוח שתסלח לי.

yavin

New member
חחחחחחחחחחח

האמת בכוונה אמרתי 4 בכלל שאני רוצה להוריד שירים של זמרים אין לי במחשב חחח ואם כל אחד יבי לי מיליון אז זה יהיה קצת בעיה להוריד את כולם חחחח

Im A PrInCeSs

New member
אני רקק רוק ישראליי!!!

ואולי קצת מחו"ל.. אבל כעיקרון מוניקה סקס היהודים אביב גפן שייגעצ משינה מופע הארנבות... וכו'.:)

yavin

New member
את שמעת בטוח = דוקטור קספר...

תיראו אותי.... בשמלה אדומה.... (החידוש)

למעלה