נו מה זה

ALiCiA SpInNeT

New member
נו מה זה../images/Emo7.gif

|מנשים| אולי נעשה שרשור כלי נגינה והיסטורייתם? שלכם כאילו. על מה אתם מנגנים, אם בכלל, איפה, מתי, איך, כמה?

sok777

New member
אוקי! אני ראשון! ../images/Emo45.gif

אני מנגן על גיטרה מינואר 2003. כמעט 3 שנים. יש לי קלאסית שחורה רגילה וחשמלית- אמריקן פנדר סטראטוקסטר.ואני גם מנגן על פסנתר כבר חודש! יופי הי.. חחחחאני גם מלחין ואתם מוזמנים לשמוע..קישור למטה:)

WonderwallX

New member
אני מנגן על גיטרה

-4 שנים כבר. יש לי 2 חשמליות: 1. פנדר סנטדרת סטראטוקסטר אמריקאית 2. פנדר מוסטנג -יש לי אקוסטית של ימאהה, וגיטרה קלאסית, יש לי להקה כבר שנה וחצי ולמדתי גם תיפוף איזה שנה והפסקתי אז זהו פחות או יותר חח.

RoySupernova

New member
אני..

בפברואר זה יהיה שנתיים שאני מנגן על גיטרה.. אח שלי לימד אותי כמה חודשים והמשכתי לבד.. יש לנו בבית הכול.. קלאסית (הרוסה כרגע..), אקוסטית, חשמלית אחת מעפנה שנראה לי נתנו למישהו, לס פאול אפיפון, תופים, מנדולינה, סיטאר (גיטרה הודית), חליל, פסנתר, חח וזהו נראה לי.. אבל אני רק על הגיטרות הנורמליות מנגן ופסנתר ניגנתי איזה שנה באיזה כיתה ב' וכבר שכחתי הכול.

oasisssss

New member
קיי

אני מנגנת כבר כמעט שנתיים על גיטרה.. יש לי 2 אקוסטיות, אחת מתפרקת של סבא של סבא עבודת יד ואחת של SX. יש ךי חשמלית שהיא אפיפון SG שידיד הביא לי מתנה, והמגבר גם קיבלתי ממישהו.. ובקרוב באס. חוץ מזה הייתה לי תקופה שניגנתי בצ'לו ובכינור.

L i l A L o

New member
../images/Emo10.gif

רק אני לא מנגנת על כלום. פעם ניגנתי אבל! כמה שנים! באורגן! אבל זה היה מזמן ועכשיו אני רק זוכרת איך מנגנים יונתן הקטן

היסטוריית המוזיקה שלי...

במסגרת היסודי ניגנתי ב- חלילית, צ'לו וקסילופון. אני מנגת על גיטרה כבר 3 שנים, מתחילת כיתה ח'. יש לי להקה, עוד מעט אנחנו סוגרים שנתיים ויש לנו כבר 6 שירים מוקלטים, אם יש ביקוש אני אעלה אותם מתישהו לפורום. פעם אפילו הופענו בצוללת הצהובה [: אני יודעת גם טיפה פסנתר ואורגן (לימוד עצמי וקצת עזרה מסבתא), קצת תופים, וציטאר (הכי הכי חמוד שאני מכירה) אוקיי בגלל שאני כזאת מתוקה אני אתן לכם קישור לאחד השירים שלנו...(אני לא זוכרת אם הקישור עובד...) http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=1CRG9I1W2WNAI2D2WAOY1D69WQ

אז יאללה

מה אתם אומרים על הרכב למופע קאברים לאואזיס? [: עוד שנה שנתיים מריצים הופעות בבארבי בימי שישי...[;

למעלה