נו מה השם?
T TEENAGER1 New member 25/11/06 #3 שבות אלון שבות ../images/Emo6.gif תודו שזה הכי מצחיק שיש שלום למי שעוד זוכר אותי.
R RESTO New member 26/11/06 #6 ווואווואוואואו!!! מיכל החמודה!!! טוב שיש שבת ארגון וכאלה לפעמים!!! תגידי,את זאת לא המנהלת ההיא מפורום דוליז?!
ווואווואוואואו!!! מיכל החמודה!!! טוב שיש שבת ארגון וכאלה לפעמים!!! תגידי,את זאת לא המנהלת ההיא מפורום דוליז?!
T TEENAGER1 New member 26/11/06 #7 כבר מזמן לא ../images/Emo122.gif אבל אהלן. בוקר טוב למי שקם כעת, לילה טוב לי
I isilme New member 26/11/06 #8 ../images/Emo205.gif יותר מצחיק- שבט שבות תשבו... תנסו להגיד את זה הרבה פעמים רצוף...
ש שירית כוכבית New member 25/11/06 #4 ''ושבתי את שבות עמי ישראל .." ב"ה ''ושבתי את שבות עמי ישראל ונטעתים על אדמתם ולא ינטשו עוד מעל אדמתם אשר נתתי להם אמר ה' אלוקיך'' טוב אז אני מאמינה שזה בטח היה השיר שרץ הערב בכל סניפי בנ"ע ותזמורת "שלהבת" קיבלו אחלה פרסום... אחלה שם אהבת אפילו יותר קוממיות שבוע טוב
''ושבתי את שבות עמי ישראל .." ב"ה ''ושבתי את שבות עמי ישראל ונטעתים על אדמתם ולא ינטשו עוד מעל אדמתם אשר נתתי להם אמר ה' אלוקיך'' טוב אז אני מאמינה שזה בטח היה השיר שרץ הערב בכל סניפי בנ"ע ותזמורת "שלהבת" קיבלו אחלה פרסום... אחלה שם אהבת אפילו יותר קוממיות שבוע טוב
ד דוקטור קלינית New member 26/11/06 #5 בות בות בות בות בות בות בות בות בות בות בות בות בות שבט שבוווווווותתתתתת אני דווקא ממש אוהבת את השם, זכיתם
בות בות בות בות בות בות בות בות בות בות בות בות בות שבט שבוווווווותתתתתת אני דווקא ממש אוהבת את השם, זכיתם