נו מה היה בנות

l86

New member
זה עדיין ממשיך בערוץ 24 ב"מה אתם שומעים"

זה נחמד, הוא פאנליסט אורח, לא כזה הפסד למי שלא רואה, זה לא שיוצא לו לדבר הרבה בין כל החבר'ה שם. ואפשר להגיד שבאופן סופי הוא לא הולך להשתתף ב"הבילויים", הם דיברו עם אסף ועינת והנושא לא עלה. הנה כמה תמונות משם.

l86

New member
לא שאלו אותו כלום, הוא היה פאנליסט, לא אורח.

פה ושם הוא השחיל מילה, אבל הוא לא ממש הורגש בכללי.

ראיתי קצת בבוקר, בטלווזיה שמופעלת במסדרונות העבודה

ראיתי כמה שניות , ואחר כך כמה דקות בערוץ 24 ואולי רק לי נדמה התעלמו ממנו כאילו הוא לא קיים? או שבהמשך היה יותר טוב? בכמה דקות שראיתי התאכזבתי קשות!

פליפ2

New member
אני חושבת

שאם כול אהבה אליו הוא צריך לחשוב על כיון קריירה אחרת. לדוגמא כמו שאמרתי אתמול במאלכת יד. או עם ילדים נראה לי שהוא יכול להיות ממש טוב בזה

חחחחחחפיליפ

מלאכת יד, גננת, לא הלכת קצת רחוק? הוא חדש בתקשורת, הם יושבים בכיסאות האלה כבר שנתיים. הוא הגיע ולא התקבל כל כך בברכה, אל תשכחי שהם פוחדים על המקום שלהם, במיוחד העילג המכוער עם הגיבנת .... אלדד בחור חכם, לאט לאט הוא יכנס לעניינים, אולי המקום שלו לא שם, אבל הוא ימצא את מקומו, תראי כמה מקסים הוא ברדיו, איפה שנותנים לו להתבטא, הם חבורת דוחים סיוון רעה כמו שטן קותי טיפש ופחדן וחיים אתגר מגוחך.

פליפ2

New member
עובדה שלבילוים הוא לא התקבל

אני פשוט אומרת שהוא צריך לשמור על אופציות פתוחות כדי לא להתאכזב ולא התכונתי לגננת התכונתי למשהו כמדריך כמו שהוא מתנדב בשנטי

l86

New member
כן, זה בערך מה שהיה....

לא התעלמות טוטאלית, אבל כן, בקושי הרגישו אותו, השחיל מילה לאורחים פה ושם, שאל כמה שאלות, החווה דעה על כמה דברים אבל ממש בקטנה. לא הפסדת כלום.

מתה לראות הכל

אם זה כך איזה רוע מצידם! במיוחד סיוון שמכירה אותו מהעבר. הם שכחו את עצמם בהתחלה מבוהלים כמו עכברים! על רוע משלמים. אלדד בחור יותר מידי טוב ומנומס בשביל המדיה הדוחה שיש במדינה בתקופה האחרונה, אם אידיוט כמו העילג מבית שמש מופיע בכל כך הרבה תוכניות, ולא מוסיף לא יופי לא שנינות ולא חכמה אז המדיה צריכה להגיד דרשיני

l86

New member
אני לא חושבת שהם אשמים.

זה המבנה של התוכנית, ככה זה כשיש הרבה אורחים והרבה פאנליסטים ואין מספיק זמן באמת לשום דבר.

פליפ2

New member
טוב

תראי עם הוא כן חווה את דעתו וכן שאל כמה שאלות אז זה בסדר כאילו אל תשכחי שיושבים שם עוד שלוש אנשים. שהם אפילו לאורחים שלהם בקושי נתנו לדבר.

l86

New member
כן, יחסית היה בסדר, פשוט יותר מדי פאנליסטים ויותר מדי אורחים

לא הייתה חלוקת זמן נכונה, לא ממש נתנו לאנשים שם לדבר, המבנה של התוכנית היה עמוס מדי.

ראיתי עכשיו!

ככה לא מקבלים אורח, הם כאילו ניסו להכשיל אותו. אוףף, אני יודעת שאני טוחנת עם קותי הזה, אבל אני חייבת, בדרך כלל שאני רואה, וזה לעיתים רחוקות מאוד, קותי כל כך רדום וכל כך יבש, והפעם הוא כאילו ניסה להוכיח משהו ולא סתם את הפה לרגע. בקיצור מסכנציק לא נתנו לו להוציא מילה, וגם שכבר דיבר הם לא ממש התייחסו): ודרך אגב הוא היה כל כך חתיך ונאה:)

l86

New member
יכול להיות שהיו צריכים ללכת לקראתו יותר ולתת לו יותר מקום...

הם תמיד אוהבים לדבר יותר על עצמם ונותנים פחות מקום לאורחים.....גם אם זה באשמתם או לא, בקושי הרגישו בו :( אבל כן, הוא נראה מדהים :)

פליפ2

New member
אבל אמרת

שהוא כן הביא את דעתו ושאל כול מיני שאליות אני לא מבינה?

למעלה