נו מה אתם אומרים?

נו מה אתם אומרים?

פיגוע! במאה שערים! פגעו בחרדים! ומה שינוי אומרים? מרוצים?

urizv

New member
ברזל

כל אדם שנפגע הוא אדם ולא משנה אם הוא דתי או חילוני. ואם את רוצה להיות עוקצנית לפחות לא בזמן שאנשים שותתי דם שוכבים ברחובות

לפחות אני לא נכללת בקטגוריה של

של שונאי ישראל אתם אלה שבכל הזדמנות משתלחים בקבוצה הזו שבלעדיה הערבים היו פה הרוב יישר כוח לחרדים!!! איפה היינו בלעדיהם? היינו בעוד אחת ממדינות הליגה הערבית תתחילו לעשות חשבון נפש, במיוחד היום אל ההתנהגות המחפירה שלכם והגועלית כלפי יהודים חרדים את הטמטום שלכם אל תנסו להפיל עלי

אנדרי ז

New member
נכון, הם ממש מגנים עלינו

הם משרתים בחזית מול האוייב ומחרפים את נפשם בשביל להגן עלינו מפני האוייב הערבי הרשע. אופס, סליחה, לא שמתי לב שאנחנו מדברים פה על החרדים...

כל אחד והעבודה שלו

אני גם בעד גיוס החרדים אבל זה בלתי אפשרי צורת החיים שלהם לא מאפשרת להם להתגייס אבל כל אחד והעבודה שלו... אנחנו נלחמים באיניתפאדה והם ב-בייביפאדה (כמו שאמר פעם רחבעם ז"ל) וזוהי מלחמה לא פחות חשובה

אנדרי ז

New member
והם במה???

ונא להפסיק פה את ההשתלחות. במיוחד אחרי פיגוע. תאמיני לי שאני מתאפק, כי דווקא יכולתי למצוא בקלות דברים להשיב לך בנושא הזה.

nirdagan

New member
את בעד דברים בלתי אפשריים?

עכשיו אני מבין למה את תומכת במולדת ובטרנספר. ניר

kodgirl

New member
והכי גרוע...

היינו מדינה חופשיה מכפיה...שבה יהודי יכול לבטא את הדותו איך שהוא רוצה....אויי וייזמיר וייזמיר! ****** (זה היה בציניות) אנחנו לא רוצים להשמיד את החרדים...אם שמעת על הרב יחזקאל אברמסקי ז"ל, זהו סבא רבא שלי. אנחנו בסך הכול רוצים שהם לא ישמידו אותנו.

גבי38

New member
אתם מאשימים את כולם חוץ מאלוהים

למה אין לכם שום טענות לאלוהים , שנתן לרצוח את הקורבנות , הרי אם נתייחס לפיגוע הנ"ל , אם על עוללים של חוזרים בתשובה הוא לא שומר.........בשביל מה בכלל אתם חרדים?

אשרת

New member
צריכים להודות להם, על מה? אם כבר

הם צריכים להודות לנו שאנחנו פה, אחרת הם לא היו פה ואז בכלל לא היתה לנו מדינה.

פיגוע במאה שערים

אני מתפלא (בלשון המעטה) על דבריך. כאדם - אני מתאבל ומיצר על כל מי שנפגע בפעולת איבה. אני מציע שתצטרפי אלי בשליחת תנחומים למשפחות ההרוגים ובאיחולי החלמה מהירה לפצועים.

freeonly

New member
ההבדל בין החרד לזה שאינו

ההבדל מתבטא בכך שהיהודי החרד אוא קודם כל דתי ורק אחר-כך אדם (כלומר: שם את ציוויי ההלכה לפני צו מצפונו מעצם קבלתו ישות אלוהית עליונה כריבון עליו). כפועל יוצא מהבדל זה, "חילוני" ששם את מצפונו והיותו אדם בעדיפות עליונה על צווים אלוהיים כביכול, מצטער על איבוד או פגיעה בחיי כל אדם, באשר הוא אדם. אולי זה לא הזמן, אבל נראה שהויכוח עוד יתעורר בנושא "צדיק באמונתו ימות", ובוודאי שיימצאו המטומטמים שיעלו באוב כל מיני תירוצים דתיים בגרוש כדי לסדר את הסתירה כביכול בין "העונש" לבין "הצדיקות" של השכונה האמורה. הנסיון מראה שהם תמיד מצאו דרך לשפוך סוג כזה של רפש לאחר אירוע קשה.

פלסטיק

New member
מה עדיף, רשע או טימטום?

אני ממש לא מבין מה מביא אדם לכתוב את מה שאת כתבת, את מבינה את זה שנהרגו ונפצעו שם אנשים? מי יכול להיות מרוצה מזה?

למעלה