נו, מה אתם אומרים!?!
יש סכוי??

נו, מה אתם אומרים!?! ../images/Emo16.gif יש סכוי??

שרית חדד תעלה לפחות ל 5 השירים הראשונים?
בראיון מיוחד לפני כמה שבועות שהתפרסם בידיעות אחרונות , התראיין צביקה פיק ואמר "מקווה שאנשים יבחרו את השיר לפי השיר ולא לפי המצב הפוליטי של ישראל". וכמה שזה נכון. השיר לדעתי מקסים , היא מבצעת אותו בצורה טובה ביותר חוצמה הסילסולים האלה שהיא עושה המזרחיים האלה שאני לא סובל.. הקליפ לשיר על הפנים - לא רואים אותה... אבל סך הכל השיר מתאים לתחרות אירווזיון. הוא קליט וטוב. "אז יש מצב או אין מצב"????

ערנוש

אני לא אמחוק לך את ההודעה כי אני ילדה נחמדה, אבל זה ממש לא קשור למחזות זמר... נא להיצמד לנושא המרכזי להבא...

סליחה?!

תיזהר, ערן, למה אתה הרבה פעמים פוגע בי בלי לשים לב... תנסה להיות יותר רגיש! בכל מקרה, זה פורום מחזות זמר. לא מוסיקה, להזכירך. מה שכתבת לא קשור לנושר הפורום.

אפשר לחשוב... וכן באמת כדאי שתלמדי

להיות צנועה. לך זה בטוח לא יזיק, כמו שאמרתי. הרבה פעמים פוגע? סליחה? מתי?

מה בדיוק היה לא צנוע?!

שאמרתי שבגלל שאני נחמדה אני לא אמחוק לך את ההודעה? נו, באמת! הרבה פעמים אתה אומר לי כל מיני הערות שהם אולי בצחוק, אבל הן בכל זאת פוגעות. תנסה להיזכר בכמה וכמה פעמים כאלה, בסדנא למשל. אתה צריך להיזהר, כי יש אנשים רגישים בעולם, כמוני, שמה שנראה בעיניך בדיחות מאוד פוגע בעיניהם. אולי אני יותר מדי רגישה, אבל זה לא משנה את העובדה שאני נפגעת!

טוב,אני בכל אופן לא מתכוון להמשיך..

לקיים פה את השיחה האישית הזאת. את רוצה? תדברי איתי בפרטי. שום דבר לא ישנה את העובדה שאת צריכה להפחית את הצניעות. נפגעת?? לא נורא, זאת האמת , אפילו אם לפעמים היא פוגעת ולא הכי נעימה. ערן

למעלה