נו, מה אתם אומרים על....

נו, מה אתם אומרים על....

המשחק הגרוע של מכבי....?
כמה החטאות רצופות בהתחלה היו ממש מיותרות. חוצמזה מה זו החוצפה של ערוץ 11?! "להחזיר זמן שידור"....? מה ז"א? כמו שכתבו כאן- כנראה שאנשים מעדיפים סרטים מצוירים על פני כדורסל אירופאי
משחק מצווייין של ורוצלאב, הם שונים לגמרי משנה שעברה!

Kgt1

New member
לא היה לי כח לראות את המשחק (אחרי

מה הפועל בכדורגל כל המצב רוח יורד) אבל מהסיקור שקראתי ראיתי בעיקר את התרומה של האפמן, ואת כך שהם דפקו 13 שלשות... מי שרואה עכשיו את המשחק שייספר לי אחר כך מה באמת היה שם. אני פשוט באבל...

pookipsi

New member
אני לא מבינה אנשים כמוך...

כאשר קבוצה ישראלית משחקת במפעל אירופי, התחושה שלי היא שהקבוצה הזאת מייצגת את ישראל, ולכן אני רוצה שהיא תנצח. למרות שאני אוהדת מושבעת של מכבי ת"א (גם בכדורגל), אני מאוד שמחה שהפועל ניצחו את צ´לסי. הם הביאו קצת כבוד לכדורגל הישראלי, ובשביל האנגלים ושאר אירופה, צ´לסי לא הפסידה להפועל ת"א, אלא הפסידה לקבוצה מישראל, וזה מעלה בי גאווה. כמו שהרבה אוהדים של מכבי בכדורסל לא מבינים את השנאה של אוהדים של קבוצות אחרות כלפי מכבי, ומצפים (לפחות אני) שהם ישמחו בשמחתנו, ויהיו גאים שמישהו מביא למדינה השנואה שלנו קצת כבוד ונחת, אני שמחה בשביל קבוצות אחרות, גם בכדורסל וגם בכדורגל, כאשר הן מנצחות ומביאות כבוד למדינה.

Kgt1

New member
קודם כל הדס ברוכה הבאה לפורום אף

פעם עוד לא ראיתי כאן אותך... (אגב התמונה נראית לי מוכרת מאוד מסיבה כלשהי). לעצם השאלה שלך אני הבנתי שלא מדובר פה באוהדת שרופה, לפחות לא בכדורגל. מטבעו של בן אדם לשנוא את יריביו. אני שונא את הפועל גם בגלל האוהדים הנוראים שלהם. ואני חייב לציין שכאשר מדובר בכל קבוצה אחרת העניין הוא לא כזה, ואני בהחלט מעודד אותה. אבל מה לעשות שאם יש קבוצה שלא ייצגה ולא תייצג אותי מעולם כישראלי: זו הפועל. (אני גם ימני
) צהוב עולה

pookipsi

New member
תודה,זאת באמת הפעם הראשונה שלי פה

אתה לא חייב לקבל את הדיעה שלי, זאת רק דיעה, ואת האמת, כשאני חושבת על זה קצת יותר לעומק, אני מרגישה כלפי בית"ר ירושלים בדיוק איך שאתה מרגיש כלפי הפועל, אז נסגור את זה ככה כי ממילא זה נושא לפורום אחר, לא?
בכל אופן, ההפסד של מכבי היום היה מאוד מאכזב, אבל אולי זה נובע מהבילבול שקיים בהקשר לסגל הסופי של הקבוצה, וזה נראה במיוחד בהגנה ברבע האחרון. אין תירוצים, זה ממש מאכזב, ודי מעצבן שערוץ 5 גילו את התוצאה של המשחק במהלך שידור הכדורגל. רציתי לראות את השידור המוקלט בערוץ 1 כאילו זה היה שידור ישיר, אבל זה אף פעם לא מצליח

pookipsi

New member
תודה,זאת באמת הפעם הראשונה שלי כאן

אתה לא חייב לקבל את הדיעה שלי, זאת רק דיעה, ואת האמת, כשאני חושבת על זה קצת יותר לעומק, אני מרגישה כלפי בית"ר ירושלים בדיוק איך שאתה מרגיש כלפי הפועל, אז נסגור את זה ככה כי ממילא זה נושא לפורום אחר, לא?
בכל אופן, ההפסד של מכבי היום היה מאוד מאכזב, אבל אולי זה נובע מהבילבול שקיים בהקשר לסגל הסופי של הקבוצה, וזה נראה במיוחד בהגנה ברבע האחרון. אין תירוצים, זה ממש מאכזב, ודי מעצבן שערוץ 5 גילו את התוצאה של המשחק במהלך שידור הכדורגל. רציתי לראות את השידור המוקלט בערוץ 1 כאילו זה היה שידור ישיר, אבל זה אף פעם לא מצליח

Kgt1

New member
השנאה הגדולה לביתר (עד העונה הכי

גדולה) קטנה באופן משמעותי אם מה שקרה לביתר אצלי... ואני עדיין מנסה להבין מאיפה לכל הרוחות את נראית מוכרת לי?????? אולי סתם נתפס לי הפרצוף באיזה משחק של מכבי?

pookipsi

New member
על בית"ר אני אף פעם לא ארחם

אולי תשים גם אתה תמונה שלך בכרטיס האישי. מי יודע? אולי אני אזהה אותך ואפתור את התעלומה?

השלשות שלהם היו מפחידות..

מה גם שברבע האחרון מכבי פשוט איבדה את הראש ונתנה להם לקלוע חופשי-חופשי. וראיתם את הקליעות של נדב מהעונשין? ראיתם את הזריקה הראשונה? את האיירבול?? מה זה היה?!

למעלה