נו מה אם התמונה?

לא, לא נרדמתי,

פשוט הלכתי לבקר את סבא/סבתא.... לפני שאני נוסעת.... (למרות שאני בטח אראה אותם לפני זה...) עוד כמה דקות, ויהיה מוכן...

Randyael

New member
רק שאני אבין...

אני אמורה להבין מזה משהו??? לי (לעומת אנשים אחרים בפורום...) אין איזה 1000 תמונות ואני לא יכולה לזהות לפי הרקע...... אפשר משו יותר ברור?? ולמה להתעלל בבנאדם....או מה שזה לא יהיה?!?!?!

גם לי אין 1000 תמונות...

יש לי 999.... לא סתם, תנסי, זו תמונה שכבר הופיע כאן פעם... (רמז...) וזאת ההזדמנות שלי להודיע:
אני פותחת פינה חדשה
ממחר, יופיעו כל יום שלוש תמונות בפורום. התמונות יופיעו בשעות קבועות פחות או יותר. לכל תמונה יהיו שעתיים לפיתרון, כשבסוף השעתיים יופיע השם של פותר התמונה. הפתרים מתבקשים לאלכתוב את התשובות בהודעות
אלא לשלוח לי מסר עם התשובה
מי שלא ישלח לי מסר אלא יכתוב את תשובתו בהודעה, ייפסל וכל היום לא יוכל להשתתף במשחק. בסוף כל יום יוכתר
המלך/מלכה היומי. בסוף כל שבוע יוכתר המלך השבועי. במסר אליי, כל אחד מתבקש למלא את הפרטים: (דוגמא:) כינוי: PRINCESS OF LOVE שם:דפנה מין:נ תודה ובהצלחה לכולם!

adiko

New member
לא נראה לי בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!

לא נראה לי בכלל אני זה שפתחתי עם זה היום אז תעשי טובה תיאשרי שם ובלי עצות תודה

לי דווקא נראה מאוד!

לא נשארת "שם" איפה שזה לא יהיה, ולא שואלת לדעתך! אתה פתחת עם זה, סבבה, תודה שעזרת לי לחשוב על הרעיון.
וכולם! התחרות מתחילה היום! חכו לתמונה הראשונה! נ.ב עדיקו, התחרות תבוטל רק אם לא יהיו משתתפים!

lolly1

New member
princess

אם את פה..אני גם רוצה לעוות כמה תמונות בשביל חברי הפורום והורדתי תוכנה אבל יש בעיות... באיזה תוכנה את משתמשת?..... אה..ו..באמת לא מבינים כלום.. למרות שנראה לי.... בריאן וג´סטין?.....

אני פה../images/Emo70.gif

ככה, אני משתמשת בפיינט שופ פרו 7, אין לי מושג מאיפה מורידים, שמו לי את זה במחשב.... ושמתי
שזה קצת קשה, אז "סידרתי" את התמונה מחדש... בהצלחה...

טוב, אז ככה,

אמרו לי שזה קשה מדי, אז שוב עיצבתי מחדש. עכשיו את חייבים לדעת!

ו........יש לנוווו

עוד טעות! אבל, אחרי שקרעתי ת´ת*ת ונברתי בארכיון, מצאתי לכם איפה התמונה הופיעה כאן לראשונה! אז חברים, תיכנסו לעמוד 16 בארכיון, ו.. חפשו... לכם, זה קל יותר... בהצלחה!

lolly1

New member
אההההה

2 אפשרויות יש לי: בריאן ולינדזי בריאן לינדזי ומלאני

למעלה