נו, כולם ישנים? :)

RotemDan

New member
נו, כולם ישנים? :)

רק אני נשארתי לבד בחושך, בקור (פולניה).

דנטל

New member
לא ממש

(עדכנתי את הבלוג שלי), אבל אני בהחלט מאוד בקרוב הולכת למיטה. אני כבר גולשת הרבה פחות בבית ממה שנהגתי עד לא מזמן. הגלישה בזמן העבודה די מספיקה לי ובבית לא כל כך נח לי מבחינת הישיבה. כלומר, הכסא זה בסדר, אבל איפה שאמורים להניח את הרגליים על הרצפה זה ממש לא נח לי ואין לי פה כל כך מקום, אז תמיד אני מרימה רגליים על המחשב, אבל בזמן האחרון זה התחיל להיות לא נח וזה גורם לי להרים רגליים על הכסא וזה עוד יותר לא נח. בשורה התחתונה, לא נח לי וזהו. אני צריכה להעביר את המחשב הצידה (אבל למי יש כח להתעסק עם כל החיבורים) ואז זה יפנה לי מקום לרגליים ואולי אתחיל לשבת כמו שצריך ואפסיק להתענות. כשיגיע לי ספק הכח שהזמנתי ובמילא המחשב יזוז מהמקום שלו, נשקול לשים אותו בצד.

קר לי!!!!!

לא הספקתי לישון וכבר יום חדש התפרץ לי! נרדמתי רק באיזה 3 וחצי.. ועוד רבע שעה כבר צריך ללכת לעבודה לעבודה... ברגל! וקר לי!!! בעעעעעעעעעעעע! + בררררררררררר..... תישנו תישנו גמדים קטנים ומעצבנים!

אני לא יודעת מה עם כולם

אבל אני חזרתי מהעובדה ב12 וחצי בלילה, ויצאתי שוב ב5 וארבעים, ובין לבין, הייתי.... עסוקה עם איזה בחור ככה ש.. לא בדיוק ישנתי..

Evil Gremlin

New member
ken... ken....

ve ani lo yashanti kvar shana...... stam ze pashut nishma keilu she kol ehad po menase lehohiah she hu yoshen pahot

golden energy

New member
חחח זה תחרות?

הפרס יהיה מזרקת-מים (נו,אלה של הפנג-שואי...), שמתיימרת להיות פתרון של הירדמות ומרגוע.. כשבתכלס היא רק גורמת לך להתפנות לשירותים כל חצי שעה.. (אההמ אההממ...לא מנסיון אישי...) [הפרס לא כולל דמי משלוח בעלות סמלית של 14.99 ש"ח, לא כולל מע"מ ולא כולל חוברת שתדריך אותך איך לנתק את המזרקה מהחשמל בעת עצבים ממנה..
)

RotemDan

New member
לא תחרות,

סתם משתפים. זה כמו שבפורום דיאטה כולם מספרים כמה הם ירדו :)

למעלה