נו כבר...

TangoTango

New member
well

אם זה היה בוטה מידי, או פגע במישהו, אני מצטערת. עבר עלי יום מאוד מלחיץ.

eitan007

New member
שלום לכולם, הסתגרתי בחדר ואני חמוש

אז אם תבואו לקחת לי את ה***ים, אני אשיב מלחמה. ראו הוזהרתם. איתן (שיודע לעמוד במילה שלו).
.

TangoTango

New member
נו כבר...../images/Emo2.gif

כרגע דיברתי עם מדור עתודה והם אמרו לי שהתשובות ישלחו בתחילת השבוע. יש לי הרגשה שמישהו...אה, לא יודעת, מתחיל ב-א´, הולך להפסיד את הביצים שלו.(אלא אם כן הוא רץ ממש ממש מהר
)

אתה לא יודע עם מי הסתבכת..

מכיר את מקסימוב? אני ה-BOOKER שלו. אם הפסדת בהימור, היה סמוך ובטוח שארדוף אחריך בכל ערבות רומניה עם צמד כלבי האמסטף שלי. הם אוהבים מרק אשכים. עכשיו ברצינות - וויזי, שהימר על ה-16, פשט את הרגל, ועכשיו אין לו בצלצלים. גם אני, שהימרתי באופטימיות-יתרה על ה-17, הפסדתי 223 בצלצלים, ונותרתי עם.. אה.. 277.

eitan007

New member
שאלה לפרוטוקול.

איך בדיוק נקבע את תאריך קבלת התשובות ? מה אם זה יהיה טווח של שלושה-ארבעה ימים שבהם מדור עתודה ישלח תשבות לכולם ? איך נקבע אז מי זוכה ?

כפי שהזכרתי

התאריך בו מגיעה התשובה הראשונה הוא זה שיזכה את המהמר בפרס. על מקבל התשובה לסרוק אותה לפורום.

ROYal

New member
בתחילת השבוע = ?

הכוונה לתחילת השבוע שמתחיל ב22 לספטמבר? (יענו במהלך חול המועד סוכות) או שהכוונה שכבר התחילו לשלוח מתחילת השבוע הנוכחי? (פחות הגיוני - יום כיפור) תודה על ההבהרה...

ROYal

New member
לא תשובה מהטכניון, אלא מהצבא!

מהטכניון גם אני קיבלתי תשובה חיובית, עוד ביום שישי שבוע שעבר. כאן אני מדבר על תשובה לגבי עתודה - תשובה שמגיעה מצה"ל ולא מהטכניון.

למעלה