נו כבר מתייייייייי ????????

icy tear drop

New member
נו כבר מתייייייייי ????????

כבר אוקטובר?

ועכשיו?

ועכשיו?

ועכשיו?

אוף. אין שידורים חוזרים. אין צפי לשידור הסדרה בארץ. אני צריכה חומר על טבעי ואני צריכה את זה שבוע שעבר!
אני בקריז!!!

איך אתם שורדים?

riktal

New member
איך שאני רואה את זה, יש לך שתי אפשרויות:

1) להתחיל לראות את כל הפרקים מההתחלה. אם תעשי את זה בקצב של פרק ליום, תסיימי עד שהעונה החדשה תתחיל.
2) להתמכר למשהו אחר
.

אישית אני מרגישה כך עם סייק כל פעם שהפרקים שלהם מסתיימים ואז אני שואלת את עצמי - הם מצלמים עונה כל כך הרבה זמן, איך זה שהפרקים נגמרים כל כך מהר?!

לי יש עוד את שני הפרקים האחרונים לראות!

ראיתי אתמול את הפרק שלפני..
איזה כיף שקאס התעורר..הוא קורע וחמוד להפליא

אבל אני חייבת להודות שבעונות הקודמות התרגשתי יותר לקראת סוף עונה..כל הסיפור עם הלווית'נס האלה מעצבן ברמות..לא מספיק ממגנט..

סיימתי ת'עונה!!!!
מאוכזבת

זה הסוף עונה הכי גרוע אבר!!!!!!!!!!!

מה הם נתקעו לי עכשיו ב"כור הטוהר" והשאירו את סאם לבד לבד בלי אף אחד?!!
ונפטרו מבובי סופית!!
אם הם יצטרכו את עזרתו בהמשך?? בערך מאמצע העונה הכל נהיה מעפן..ואני בדר"כ מאלה שתמיד מאמינים בסידרה ומגנים עליה..אבל משהו בעונה הזאת לא עבד אפילו בעיני..ששמעתי שמחדשים את הסידרה שמחתי! וקיוויתי שהפרקים האחרונים יהיו ממש מהנים וישאירו לי טעם של עוד אבל זה ממש לא קרה בניגוד לעונות קודמות..
לא יודעת להגיד בדיוק למה ציפיתי..אבל ציפיתי להרבה יותר טוב מהם. תמיד סופי עונה זה פרקים מפוצצים שאת נשארת בשוק..וזה לא קרה..
טוב שיש עוד עונה..שיעשו חושבים וייצרו עלילה יותר מעניינת..
מקווה שהם הבינו שבלי קאס לא שווה ומישה יהיה בכל הפרקים עונה הבאה..איזה קורע שהוא התחיל לדבר עם דין על הארנבים "עד כמה אודם חשוב לך?"

אוי ו"הבת" של האלפא הערפד שיחקה ממש טוב! והיא ממש יפה..התרשמתי..

אני חושבת שמה שהכי עיצבן אותי בעונה הזאת זה שהם באמת נשארו לבד..מה נסגר עם הכותבים האלה שהם הורגים את כל החברים/משפחה של האחים?! זה נוראי..אני מקווה שיחזירו חלק מהם לחיים בעונה הבאה.

riktal

New member
די מסכימה

התחושה היא שהם חיפשו דרך ליצור עוד עונה, כי הם כבר חודשו לעונה 8. הסיום מרגיש קצת לא מקורי (בלשון המעטה).
אני מאוד מקווה שנראה את קאס בעונה הבאה, אבל עם בובי נראה לי שסיימנו.

באופן כללי לדעתי העונה היתה יותר טובה מעונה 6, אבל לא היו בה פרקים וואים במיוחד.

אני מקווה שבעוד כשבועיים, אחרי הפאנל שלהם בקומיקון, נדע קצת יותר לאן הסדרה הזאת הולכת.

אני גם מקווה..תעדכני

תכלס אפשר להבין לגבי בובי..אבל שיחזירו להם חבר אחר במקומו!! ג'ו/אש/ג'ון או מרי מהמתים יהיה מגניב..(או אפילו הגרסאות הצעירות שלהם..מאט כהן
)

למעלה