נו, כבר הגיע הספר?

dorgilyt

New member
נו, כבר הגיע הספר?

היום בשעה טובה הגיע הספר המהודר לביתי, איזה אושר.

אלאנקה

New member
כיפלך!

אני אצטרך לחכות עד שהספר יגיע לסיפריה כי בדיוק קניתי שני ספרים ואין לי עוד כסף

Merik04

New member
יווו! איזה סיפירה סתומה!

יש לי בבצפר!!! אתם לא תאמינו.. הם הזמינו במקומם משתה העורבים את עימות המלכים. (למרות שגם את זה לא היה להם) אבל הם הזמינו רק כרך ב'... אז שאלתי את הספרנית למה לא הזמנתם את שתי הכרכים. אז היא כזה "א. כי זה יקר. ב' כי חשבנו שיש רק כרך אחד.." ואני אמרתי להם ליפני זה שיש לעימות המלכים 2 כרכים, וגם למשתה העורבים... :S ספרייה מפגרת.. אנסה את מזלי בסיפריה הערונית הקטנה שלנו...

אלאנקה

New member
../images/Emo6.gif

אבל לפחות יש לך משו בסיפריה, לי הדבר היחיד שיש שם זה ספרי לימוד-.-

MadManIII

New member
האם יש מישהו באזור רעננה

שיכול להשאיל לי את משתה לעורבים. באנגלית או בעברית. אני קורא ממש מהר אז אחזיר את הספר תוך זמן קצר

SiC

New member
אז מה הרעיון במכירה המוקדמת?

ראיתי היום את הספר בכמה חנויות ספרים...

האבק

New member
בצורה משמעותית!

הנחה של 25% ממחיר הספר זה סכום רציני לדעתי. וגם - הספר מגיע אליך הביתה

amberos

New member
../images/Emo32.gifשאלה..

קראתי את הספר האביר הלא משוח,כתוב עליו שהאירועים בו משפיעים על מה שקורה בשא"ק..לא ראיתי בכלל איך יש מישהו שיודע?

האבק

New member
תשובה

הגיבורים שבאביר הלא משוך (דאנקן ואג) מוזכרים בסדרת שא"ק כמה פעמים: * דאנקן הגבוה מוזכר כלורד המפקד של משמר המלך בספר הלבן * אג מוזכר כאאיגון החמישי, הלא יאמן (בן רביעי של בן רביעי). הוא אחיו של אאימון המלומד ממשמר הלילה. ועוד מספר פעמים. אין להם השפעה על העלילה עצמה, אבל הם חלק מההיסטוריה של ווסטרוז והם דמויות בולטות. דאנקן נחשב לאביר איכותי ואמיתי ואאיגון נחשב לאחד המלכים הטובים של ווסטרוז. אני ממליץ לך להמשיך הלאה לספר "החרב המושבעת"

amberos

New member
תודה

אני אקרא את החרב המושבעת (אם אני אצליח למצוא את זה..)

../images/Emo58.gif כמה התתיחסות לסיפור במשתה

ושום אני מזהיר... קיים מעין ספויילר בפרק של סאם אני שומעים את אאימון הוזה, והוא מדבר על אג, ועל סר דאנק... הוא מדבר על איך שהוא נשלח לחומה וכל מני דברים די מעניינים ונחמדים שקרו אז. פרט לזה, מישהו יודע איך אני משיג את החרב המושבעת ועל מה זה בכלל?

למעלה