נו. יש תקווה?

אישלום

New member
אתה יודע מה ?

יש תקווה ! אולי זה מקרי ולא מייצג כלום. אבל העובדה שהבן אדם לא מהסס לצאת עם דגל פלסטין כשהוא לבוש במדי הקבוצה שאולי מייצגת יותר מכל קבוצה אחרת את ישראל (לצערי...), וצועד לו בתמימות ברחוב, בלי להרגיש לא נוח - יש בזה משהו לא ?

יש בזה כלום

חולצה יפה, מה שכתוב עליה הוא לא יודע לקרוא וגם האחרים. גם אם היה כתוב אני ציוני גאה היה לובש אותה.

אישלום

New member
רבים מהערבים הפלסטינאים דוברים עברית

חלקם וודאי יודע גם לקרא את השפה. בטוח שהרבה יותר מיהודים ישראלים שדוברים או קוראים ערבית. ובכל מקרה - סמל מכבי ידוע לרבים, גם כשאינם יודעים קרא וכתוב. ואת האות העברית מזהים כולם.

אתה יודע מה?

אם אתה יכול למצוא נקודות אור ותקווה בצעדה של אנשי חמאס קעולי פנים ובראשם ילד הנושא את דגל האיסלם - אתה מועמד לשיר גינס באופטימיות... החזון שלך על פדרציה שבה חיים בשלום ובשלווה הנייה, אבו מאזן, עבדאללה וביבי כבר לא נראה אופטימי מדי... אבל כדי שאגיש אותך בתור מועמד, אני רוצה להציב בפניך עוד אתגר - נראה מהן נקודות האור שאתה מוצא בסיפור הזה

אישלום

New member
לכבוד רמת השרון - פינת האופטימיות ../images/Emo140.gif

בדרך כלל אני לא מתפתה להיכנס ללינקים מהסוג שהצעת לי, אבל, מאחר ומדובר בחצי בדיחה נכנסתי... אז הינה פינת האופטימיות להיום - יש מעשי רצח שהמשטרה מצליחה לפענח !

חשבתי שהאופטימיות שתמצא היא אחרת

חשבתי שתראה את האופטימיות בפרשיית האהבה הבלתי אפשרית בין פלסטיני ליהודיה. כמובן שהפסימי (אני) יראה בפרשיה הזו מודל למה שיקרה ליהודים כולם אם יתפתו להכנס לפרשיית אהבה עם הפלסטינים.

למעלה