יש תקווה ! אולי זה מקרי ולא מייצג כלום. אבל העובדה שהבן אדם לא מהסס לצאת עם דגל פלסטין כשהוא לבוש במדי הקבוצה שאולי מייצגת יותר מכל קבוצה אחרת את ישראל (לצערי...), וצועד לו בתמימות ברחוב, בלי להרגיש לא נוח - יש בזה משהו לא ?
חלקם וודאי יודע גם לקרא את השפה. בטוח שהרבה יותר מיהודים ישראלים שדוברים או קוראים ערבית. ובכל מקרה - סמל מכבי ידוע לרבים, גם כשאינם יודעים קרא וכתוב. ואת האות העברית מזהים כולם.
אם אתה יכול למצוא נקודות אור ותקווה בצעדה של אנשי חמאס קעולי פנים ובראשם ילד הנושא את דגל האיסלם - אתה מועמד לשיר גינס באופטימיות... החזון שלך על פדרציה שבה חיים בשלום ובשלווה הנייה, אבו מאזן, עבדאללה וביבי כבר לא נראה אופטימי מדי... אבל כדי שאגיש אותך בתור מועמד, אני רוצה להציב בפניך עוד אתגר - נראה מהן נקודות האור שאתה מוצא בסיפור הזה
לכבוד רמת השרון - פינת האופטימיות ../images/Emo140.gif
בדרך כלל אני לא מתפתה להיכנס ללינקים מהסוג שהצעת לי, אבל, מאחר ומדובר בחצי בדיחה נכנסתי... אז הינה פינת האופטימיות להיום - יש מעשי רצח שהמשטרה מצליחה לפענח !
חשבתי שתראה את האופטימיות בפרשיית האהבה הבלתי אפשרית בין פלסטיני ליהודיה. כמובן שהפסימי (אני) יראה בפרשיה הזו מודל למה שיקרה ליהודים כולם אם יתפתו להכנס לפרשיית אהבה עם הפלסטינים.