נו, יש חשדות?

tvguy

New member
דוקא אהבתי

אתמול בערב מיהרתי לסיים את העבודה ערמתי נירות על מסמכים ולהיפף על מנת שיראה מסודר כאילו הספקתי ואצתי רצתי לראות הכספת. לשם שינוי( realtv( ועל סמך הפרק הראשון אני יכול לציין שאהבתי. זה לא שחסרות לי הערות וזה לא שהכל היה מוסכם, אבל מצאתי עצמי דרוך והוגה. המנחה: פני המשורר הצרפתי המעודן של אנגל מספיק מסתוריות ותואמות את התדמית. קולו הסמכותי הלחיץ אפילו גנגסטר כמוני. את רוב האנשים אני מודה שאני לא סובל, דוקא גיא היה נראה לי אחלה ואת דורון אני מאוד מחבב. השרמוטה הזו שרון, לא סבלתי אותה מהרגע הראשון ומבחינתי חבל שמצאו אותה, כנ``ל לגבי המבוגרת, יש לה קול של מורה. הפתיחה היתה נהדרת, ההכרות בחושך היתה גאונית כי היא הסתמכה על קול ולא על מראה ועזרה לגבש דעה והכרות ללא דעה מוקדמת. הערה לשיפור: למרות שאני יודע שכל הפרקים כבר צולמו, אני חושב שעדיין חסר מספיק צילומים של הארועים עצמם,אני לא יודע להסביר אבל התוכנית איטית משהו

בן-זונה של תכנית. שיחקו אותה קשת

בגללך יא טיויגיא (או שמא בזכותך) מצאתי את עצמי יושב ורואה החפרפרת. וואלה היה אחלה. בטח הרבה יותר טוב מהבזיון האמריקאי ההשרדותי. חבל רק שהנשים שם כולן או ווירדיות או ביצ`יות.

alterego

New member
המנחה, זה כל הסיפור

באמת אחלה תוכנית, אבל חשוב מכל הוא נושא המנחה. איתי אנגל עושה עבודה מצויינת. לא נדחף למסך אלא נמצא שם באיזור על מנת לכוון ולהוביל מבלי לנסות לגנוב את ההצגה בטירוף של אגו. נסו לדמיין את דודו טופז שהיה מחמיא לעצמו ללא הרף, את החיוך הידעוני והמגלומני של ארז טל, את עוויות הפנים של אברי ונראה מה הייתם מקבלים: זבל ( או אולי יותר נכון להגיד את המיץ של הזבל). הם הרי לא מסוגלים שמשהו יקרה מבלי שהם יהיו מעורבים בו. הם אינם מסוגלים שלא לקטוע את העומדים ממולם, או לנסות ולהצחיק רק על מנת לשמוע את רחשי הקהל ולהבין שהם שם. פשוט אנג`ל.

טלויזיה

New member
אנג`ל קשוח ורכרוכי כאחד.

ואם כבר עברנו לביקורת על איתי אנג`ל, אז אני אישית מאד מסמפטת אותו. יש לו את זה, אמנם קצת אדיש ונראה יבשוש, אבל עם רובדים מאד מעניינים באישיות. הוא שיחק אותה אז בתגובה שלו עם המהומות של החרדים בירושלים, חטף קצת מכות, ואח``כ הביא אותה בדיון נפלא יחד עם צוות הלייצנים התעשייתי שיושב בתוכניתו של רפי רשף. אני מאד מקווה שהוא לא יהרוס את הרושם ב``חפרפרת``.

למעלה