נו טוף..

• פותח הנושא krina
  • פורסם בתאריך

krina

New member
נו טוף..

אני רואה אפחד לא עושה נאדה חוץ מלהגיד תתחדו...(תתחדשו!), אז ניקח את זה ביידים... המ... מה הפרק הכי מצחיק שהיה אי פעם בפאוורפאף? הביאו דומא, הסבר, סיבה וניתוח מעמיק. אני. :)

casperit

New member
אוו הודעה אמיתית איזה כיף:)

בואי נראה הפרק עם הביטלס (באבלס בלאסם אנד באטרקאפ? ווי דאפיטאד טאם? אלל אפ טאם?) מגניב, והפרק עם סטיב (היי מי ניים איז סטיב אני איימ אה מאנסטר) גדול הפרק עם החידות של הים גם נחמד טוב לא מצחיק אבל נחמד... הפרק שבבלס לא רואה גם נחמד ואממ לא יודעת! הגעתי למסקנה שכל הפרקים מצחיקים אבל נגיד שהזה של הביטלס כי הוא ממש אבל ממש קורע... יעל

Dracos Love

New member
הפרק עם הליצן רינבוואו!../images/Emo108.gif

השיר בסוף הכי יפה! אגב, בשאלון הזה יצא לי שאני באבלס ^_______^ אגב, אני טל ואני חדשה פה ^-^

leeloo

New member
נכון, שיר מהמם!

בייחוד שכל אחת עושה קטע אחר בשיר..

casperit

New member
כן יש לי אותו:)

הורדתי בקאזה מלא דברים מגניבים של הסדרה... אוף אני היחידה שלא יצא לה פאוור פאף? טוב לא משנה אני יודעת שאני בבלס... למרות שבפורים הייתי באטרקאפ בגלל שיש לי שיער שחור ועיניים ירוקות:) כן אני וחברות שלי התחפשנו אליהן... היה מגניב... היי טל:) יעל

casperit

New member
אני אנסה לשים דברים להורדה בפורום..

(אני מקווה שילך!) יעל

leeloo

New member
זה צריך ללכת

כל עוד זה לא עולה על 250KB, שקצת מגביל את הדברים שאת יכולה לשים פה.. אבל את תמיד יכולה לעושת דבר אחר: לתת קישורים בעמוד הקישורים כמובן, לכתובות מדוייקות שבהן אפשר להוריד שירים שלהן או כל מיני דברים חמודים שלהן..

Eclipsed 0

New member
אני הכי אוהבת את הפרק הזה...

מוקו יוקו..(יוקו אונו) הקטע שהם הולכים עם הבגדים הלבנים.. בכלל היו שם הרבה שירים שלהם משפט אחד של מוג´ו שהיה מבוסס על Imagine של ג´ון לנון, A Day In The Life, ועוד המון.. פרק אדיר... אני חייבת להוריד אותו. ד"א, ראיתי פעם אחת פרק עם ילד בפוקי אוקס שאכל דבק. פרק ממש טוב. אבל חוץ מאותה הפעם לא נתקלתי בו... אולי עוד מישהו ראה אותו ויודע למה בקושי משדרים אותו ?

casperit

New member
אממ..

דווקא את הפרק ראיתי כמה פעמים it´s all right cause it´s all white:) פרק טוב... הפרק עם ילד הדבק אז ראיתי רק פעמיים בעברית מעניין באמת למה בקושי שמים באנגלית... יעל

casperit

New member
אוי נזכרתי בעוד פרק שאני אוהבת...

עם ה if i was i bunny יש לי תשיר אבל קטוע... פרק ע-נ-ק-י! יעל

אני אהבתי את...

הפרק שבהתחלה כל אנשי העיר קוראים להם לעזור להם, ואז כשבאה מפלצת נמאס להן לעזור להם והן עולות על ענן...ואומרות להם לחשוב לבד איך להרוג את המפלצת... אותי הפרק הזה מצחיק כל פעם מחדש...

למעלה