נו טוב

גליוש1

New member
עוננה!!1

איך התעודה ? סבביישן תגידו, אתם חרשנים או לא ? ככה-ככה מצליחים בלימודים ? כעע וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? בלי השקעת יתר מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? 100!
בטכנולוגיה והכי נמוך ? 80 במידענות המורה האהובה עליכם ? יפעתוש!! (אינגליש) חבל שהיא עוזבת.. המורה השנואה עליכם ? עמליה!!!!!!!!!!! {לשון (בעעע)} המורה הכי מרדימה\משעממת ? כנ"ל המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] יפעתוש! מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? אין מקצוע שאני ממש ממש ממש ממש טובה בו.. ואין לי העדפה על אף מקצוע.. זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? טבעי..=) ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? מדעיםפ המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? מתמטיקה המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? מידענות המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? מתמטיקה המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? ספרות (מורה קשוחה..
) והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? אין

עונההההההההההה

איך התעודה ? אין לי מושג אני מקבלת מחר(= נקווה שתהייה טובה תגידו, אתם חרשנים או לא ? ככה מצליחים בלימודים ? כן וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? בלי השקעה מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? לאדעת והכי נמוך ? לאדעת המורה האהובה עליכם ? כולן המורה השנואה עליכם ? אפחת המורה הכי מרדימה\משעממת ? אפחת המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] לאדעת מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? לאדעת זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? לאדעת ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? לאדעת המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? לאדעת המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? לאדעת המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? ספורט המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? לאדעת והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? לאדעת

D o o S h a

New member
עוניתתתהה

איך התעודה ? מעולה
יאיי תגידו, אתם חרשנים או לא ? לא מצליחים בלימודים ? כע וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? לא ת'נשמה.. אולי טיפ טיפה לא יותר מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? 100
בערבית, אנגלית, טכנולוגיה ומידענות והכי נמוך ? 80 בספרות... המורה האהובה עליכם ? יפעתוש!!!! המורה השנואה עליכם ? עמליהההה!!! (דומה לגליוש1) המורה הכי מרדימה\משעממת ? עמליה המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] שתי היפעתיות מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? אנגלית זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? טבעי :) ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? ספורט וספרות... המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? מתמטיקה! המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? מתמטיקה... המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? אנגלית המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? ספרות והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? אין

nni8

New member
תמתממת

איך התעודה ?בסדר בערך.. תגידו, אתם חרשנים או לא ?לא ממש קצת אולי חח מצליחים בלימודים ?לא ממש וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ?אממ תלוי באיזה מקצוע מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ?96 ספרות והכי נמוך ?68 צרפתית ומתמטיקה המורה האהובה עליכם ?לאזרחות\היסטוריה וצרפתית המורה השנואה עליכם ?ג"ג וטימתומטיקה המורה הכי מרדימה\משעממת ?ל..ממ המחנכת המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] אזרחות היסטוריה חעחע מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ?ספרות זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ?טבעי חח ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ?צרפתית טימתומטיקה המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]?טימתומטיקה המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ?יש הרבה חעח המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ?אזרחות גם בלחץ חח המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ?מתמטיקה והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ?מורשת..ממ

G i N g N i T

New member
נמ../images/Emo54.gif

איך התעודה ? טובה ^^ תגידו, אתם חרשנים או לא ? לא מצליחים בלימודים ? כע וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? בלי השקעה
מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? מממ... 96 לא זוכרת במה.. והכי נמוך ? 73 בחנ"ג.. מורה זונע המורה האהובה עליכם ?אנגלית המורה השנואה עליכם ?ספרות המורה הכי מרדימה\משעממת ? תנ"ך המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..]היסטוריה (עד כמה שזה נשמע מופרך) מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? אנגלית זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? טיבעי
ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ?ממ ספורט אני חושבת המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]?מממ לא יודעת.. אנגלית ומתמטיקה המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? ספרות המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? לא יודעת המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? צרפתית והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? אין

MikeY fReAk

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

איך התעודה? ממוצע 82 בלי להחשיב מקצועות זבל. תגידו, אתם חרשנים או לא? במקצועות שאכפת לי אני משקיעה מצליחים בלימודים? חלקית וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה? אני חורשת בשביל זה מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה? 100, במדעים. אני דורשת סגידה!
והכי נמוך? מהמקצועות זבל, 50.. המורה האהובה עליכם? המורֶה שלי לאנגלית. וזה למרות שהוא נתן לי 75 שכ"כ לא מגיע לי. המורה השנואה עליכם? אמממ..היא כבר לא מלמדת אותי, כי ירדתי הקבצה. אבל זה במקצועות זבל, אז זה ממש לא מעניין אותי
המורה הכי מרדימה\משעממת? היסטוריה.. המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] אמממ המורה למ"מ, למדתי לחבב אותה כי בתכלס היא בנאדם נחמד
מה המקצוע שאתם הכי טובים בו? אנגלית וספרות. זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה? טבעי, בגלל זה אני אוהבת:) ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו? מקצועות זבל ומ"מ. ההבדל ביניהם הוא שאני שמה זין על מקצועות זבל ובמ"מ אני משקיעה. המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? אנגלית, כי בתכלס זה הדבר הכי שימושי שמלמדים אותנו. המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו? במקצועות זבל. המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים? אנגלית, מדעים, היסטוריה וספרות המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים? מ"מ והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל? אמממ שיעורי ערבית, אבל אני לא צריכה ללמוד את זה יותר-הידד:]

נמ

איך התעודה ? מעולה =) תגידו, אתם חרשנים או לא ? לא חרשנית. מצליחים בלימודים? מאוד..כאילו זה בא לי בטבעיות..אני לא צריכה להתכונן שעות על משהו ולשקוד עליו שעות..אני פשוט מבינה בשנייה..החומר קל לי =) וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? חח אמרתי למעלה מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? אמ..מעולה באנגלית ובח. גופני והכי נמוך ? אמ..."טוב" בתנ"ך,גאוגרפיה ולשון המורה האהובה עליכם? איזבלה,המורה לאנגלית המורה השנואה עליכם? מאיה, המורה להנדסה המורה הכי מרדימה\משעממת? מאיה, המורה להנדסה המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..]? אסנת,המורה לחשבון מה המקצוע שאתם הכי טובים בו? אנגלית זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה? טבעי..אני בריטית..חח ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו? אמ.. תנ"ך המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? מתמטיקה המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו? הנדסה המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים? אנגלית המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים? תנ"ך..אני צריכה לשפר ציונים תמיד והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל? הנדסה..מבריזה ממנו או פשוט אומרת "אני הולכת לעזור לספרנית,היא ביקשה..בביי"

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifטוב נו..../images/Emo3.gif

איך התעודה ?המ..בסדר..?X:
תגידו, אתם חרשנים או לא ?חחח אני?פפחחע
מצליחים בלימודים ?אמ..לא הכי X:
וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ?תלוי איזה מקצוע ועד כמה אני רוצה להשקיע בו X:
מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ?100 במתמטיקה
[כי זה ג' מה $:]
והכי נמוך ?60 באנגלית
המורה האהובה עליכם ?המחנכת
המורה השנואה עליכם ?לאנגלית ומתמטיקה [למרות ה-100
]
המורה הכי מרדימה\משעממת ?מתמטיקה
המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..]המ..אין לי שמץ X:
מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ?מתמטיקה? X:
זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ?טבעי X:
ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ?אנגלית
המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]?אנגלית.
המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ?תנ"ך,אנגלית[
].
המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ?המ..אין כזה X:
המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ?^
והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ?הממ..נגיד שספורט X:

NeT NiT

New member
../images/Emo9.gif

איך התעודה ? לא רעה בכלל תגידו, אתם חרשנים או לא ? אין ספק מצליחים בלימודים ? כן וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? יש דברים שצריכים יותר השקעה [מתמטיקה XDDD] מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? 100 - תיאטרון, תנ"ך והכי נמוך ? 79 - אנגלית המורה האהובה עליכם ? המחנכת החמודה שלי
המורה השנואה עליכם ? המורה לספורט S: פדופילית S: המורה הכי מרדימה\משעממת ? המורה לשל"ח המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] המחנכת!! היא עושה את זה בזמן שהיא מתפוצצת מצחוק מדברים כמו ציורים של ספונג'בוב על הקיר
מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ?הממ..יש כמה..צילום אולי.. זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? בא מאוד בטבעיות.. ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? אנגלית.. כי אני לא משקיעה המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? מתמטיקה המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? אנגלית
המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? צילום.. תיאטרון.. המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? מתמטיקה
והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? אנגלית

../images/Emo46.gif

איך התעודה?
ממוצע 80 ומשו. תגידו, אתם חרשנים או לא?
תלוי באיזה מקצועות. מצליחים בלימודים?
בחלק מהמקצועות כן ובחלק לא אכפת לי :) וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה?
*את הנשמה, כ"כ קשה לדבר עברית? מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה?
במתמטיקה. והכי נמוך?
ספרות. המורה האהובה עליכם?
מתמטיקה. המורה השנואה עליכם?
היסטוריה. המורה הכי מרדימה\משעממת?
המורה לתולדות האומנות. המורה הכי מעניינת?
סוציו-פסיכו, במקצוע הזה חייבים מורה מעניינת. מה המקצוע שאתם הכי טובים בו?
מתמטיקה והיסטוריה. זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה?
משלבים. ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו?
ספרות, לא הייתה כבר שאלה כזאת? המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו?
אומנות. המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו?
ספרות! המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים?
מתמטיקה המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים?
אין כזה. והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ?
*ישנים, דברו עברית!

כנסו../images/Emo9.gif

איך התעודה ? טובה אבל יכלה להיות יותר תגידו, אתם חרשנים או לא ? לא אני פשוט חכמה מצליחים בלימודים ? כן וזה בא בלי השקעה או שאתם חורשים תנשמה בשביל זה ? עם השקעה אבל בלי להגזים מה הציון הכי גבוה שלכם [בתעודה] ובמה ? 100 בתיאטרון חחח והכי נמוך ? 50 בספורט המורה האהובה עליכם ? אין כזאת עצם יש אחת היא ממש חמודה. המורה השנואה עליכם ? אויי יש המון אבל אני ממש לא סובלת את המורה לערבית ולספורט בעיקר המורה הכי מרדימה\משעממת ? אויי...המורה לערבית המורה הכי מעניינת [מבחינת איך שהיא מעבירה תחומר מוגבלים..] מממ ,לשון? מה המקצוע שאתם הכי טובים בו ? תיאטרון [אני שחקנית *מע*] זה טבעי או שאתם חרשנים בשביל זה ? טבעי ומה המקצוע שאתם הכי גרועים בו ? ערבית המקצוע שהכי חשוב לכם להצליח בו [גם אם אתם לא ממש]? מממ...מתמטיקה המקצוע שאתם אף פעם לא מקשיבים בו ? ערבית המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם רוצים ? תיאטרון המקצוע שתמיד תקשיבו בו כי אתם חייבים ? ערבית\מתמטיקה\אנגלית והמקצוע שאתם יושנים או לא מגיעים אליו בדרך כלל ? ערבית

למעלה