נו טוב

• פותח הנושא t32
  • פורסם בתאריך

t32

New member
נו טוב

החלטתי לעבוד בחצי משרה נוספת- אני צריכה את הכסף, עם כל הכבוד למשרה הנוכחית הכביכול מוצלחת שלי- היא זמנית והיא לא מספקת את צרכי. בקיצור, חשבתי וחשבתי, לא רוצה עוד בוס על הראש , לא רוצה אחריות מעבר לשעות העבודה, רוצה תשלום טוב ושעות גמישות. פרסמתי מודעה באתר המציע עוזרות בית ושאר שירותים קטנים. כנראה שהפרסומים הנוראיים ברדיו נגד העסקת עובדים זרים עשתה את שלה- קיבלתי עשרות הצעות ואני ממשיכה לקבל כל יום לפחות שלוש. הכל באיזור מגורי והכל בשכר שדרשתי (40 שקלים לשעה) , נכון זו לא העבודה שעליה חלמתי בזמן הלימודים ותוכניות הקריירה הקודמות שלי אבל.... אני בהחלט שוקלת ללכת על זה. מה דעתכם? אני מנקה מצוין, חרוצה וזריזה ואמינה - האם כדאי לי לעסוק בזה או שאולי תחושת הערך שלי תצנח פלאים שם בין האקונומיקה לסמרטוט?

לדעתי

תחושת הערך שלך לא תיצנח ואין סיבה שהיא תיצנח,ואם היא קצת תיצנח השעות הגמישות השקט אחרי שעות העבודה וה40 שקל לשעה יעזרו לך לרומם אותה חזרה ותכלס תמיד תוכלי להפסיק אם תרצי (זה מה שכל המכורים אומרים)... ואם את מנקה מצויין,אמינה,חרוצה,ולא מחפפת בפינות אולי תבואי לנקות לי את הבית?אני אתקן לך את המחשב בתמורה

איתמר770

New member
אין עבודה המבזה את בעליה

כל עבודה היא חשובה, כל עוד את חושבת שהיא כזו. למה שתחושת הערך שלך תצנח כשאת יודעת שאת עושה משהו שעונה על הקריטריונים הבאים: 1. את עושה את זה טוב. 2. את לא סובלת מזה. 3. השכר כמו שביקשת. 4. השעות כמו שביקשת. בהצלחה רבה !

ורד302

New member
למה לא?

אני לא מסוגלת לעבוד בעבודה כזו, כי אני פשוט שונאת לנקות, וגם בבית לא ממש מנקה. ניסיתי בעבר לעבוד במשק בית, ואחרי שבועיים פוטרתי עקב אי-התאמה... נראה לי שצריך כישרון בשביל לנקות (ואני לא צוחקת)... מרגישה שאין לי הכישורים המתאימים לכך.

beautiful rose

New member
היי t32

אני ניסיתי לעבוד בזה כשהיתי קצת יותר צעירה כי הכסף טוב,אבל לא הלך לי,לפי דעתי לא כל אחד בנוי לזה,זו ממש עבודה פיזית קשה מאוד, והערך העצמי למען האמת כן יורד במיוחד לבחורה צעירה ומשכילה,כך אני הרגשתי אבל לך אני ממליצה לך לנסות פעם-פעמיים ולראות איך זה,עד שלא תנסי בעצמך -לא תדעי,הכי טוב ללמוד מהניסיון האישי.

זו פרנסה מצויינת לסטודנטים!!!

זמנית יש מטרה מעבר שכך המורל הנמוך שוכב בשקט בצד ואם הוא מתעורר לעשות לו נומי נומי זו עבודה ולא מקצוע לחיים ויש עוד סיבות להתאמה הזו מבחינתי רק שזמני קצר כרגע.

ליליאן2

New member
עד כמה שזה יישמע מוזר אולי

אני דווקא אשמח אם תספרי לי איפה פרסמת כי נראה לי שגם אני אלך על משהו בכיוון הזה לתקופה מסויימת- אני עוברת בקרוב למרכז ואין לי עדיין עבודה וזה נשמע לי התחלה טובה לפחות באופן חלקי עד ש... דברים יסתדרו. ומעבר לזה אני נטולת אגו כמעט כשזה מגיע לתעסוקה- חוץ מנערת ליווי אני ממש לא פוסלת שום דבר כרגע. אז את יכולה לומר לי איפה להסתכל? המון תודה!

למעלה