נו טוב...

אוריאנה

New member
נו טוב...

שוב עליתם עליי. לאחרונה נפוצות שמועות שאני גבר. זה המקום להתוודות: כן, זה נכון. כמה שניסיתי להסתיר זאת לא הלך. נגולה אבן מליבי, כולם יודעים. אמרו שאני אורי שרוצה להיות אנה. צודקים הילדים. שמי האמיתי הוא ירון כהן ואני זמרת כושלת-אך-פתטית. ובנות, לא להתנפל, אני הומו מוצהר. אורי

SickBoy

New member
יותר דיווה מדיווה

הלו מותק, גבר? את גבר, את יותר אישה מכל אישה שאני מכיר ובכלל לא מזמן חגגת יום הולדת, אז המון מזל טוב מתוקה. איך הולך אצלך, הכל דבש? ספרי קצת הגיגים מחיי האינטרנט הסוערים שלך, שיהיה לי למה להגיע לפורום זה. יום דבש. סיקבוי

mamale

New member
נתפסת על חם יקירי?

תפסיק לזרוק חצי משפט בכל פורום ולהעלם...זה ממש נמאס...תן קצת להנות ממך...להסתלבט עליך...לא יודעת...אחי-אל תדרדר אותי ,אני הרי צריכה כוחות למצוא אביר,ואיך יהיה לי אם אני משקיעה כ``כ הרבה אנרגיות בלדבר איתך??

SickBoy

New member
Dear Mama

תגידי לי מתוקה, את נכנסת לכל פורום ופורום...? זה לא בסדר, אני אדבר עם הבוס שלך שיתן לך יותר עבודה. אני לא מתחמק ממך, פשט אין לי הרבה זמן לשיטוטים ואני מנסה לחלק אותו בין הפורומים השונים, אנא הביני אותי. בכל אופן אני מצפה לראותך/כם השבוע, ביום ובמועד שיקבע. אוהב אותך עם דבש טהור 100% מזוקק סיקבוי

mamale

New member
גם אני אוהבת אותך...אני חושבת

ואין ספק שנפגש בקרוב מאד...קניתי כבר את שמלת הנוצצים שלי,עשיתי רולים בשיער..שמתי פודרה וצבעתי ריסים...כל זה רק עבורך מותק....דדדדדדדדדדדדבש....

יפעת*

New member
ןאייייי אורי

באמת המנתח עשה עבודה מצויינת בכלל לא מרגישים

למעלה