נו טוב

זוכר שלא האמתי שאתה זה אתה ?

כל הכבוד על העבודות יש לי הרבה דוגמאות של סריגה אם אתה רוצה לצלם

טוב תשמע...

הסבר פרט ונמק!! זה מדהים מדהים מדהים אני דווקא בעד כפתורים כהים - בקרדיגן הראשון אבל באמת, אם לא קשה לך אני חייבת הסברים למדת? או רק מאינטרנט? וניסוי ותהיה?? באיזו שיטה אתה תופר (בורדה?) או יותר נכון - מאיפה הגזרות של הדברים המדהימים שאתה תופר ואם אין מכונת אפרט - עדיין אפשר לתפור סריגים או שעדיף שלא? וואו איך מתחשק לי לתפור חולצת גולף מכזה בד - שייך או שעדיף לא להתחיל... אתה מדהים - זוכרת אותך מלפני כשנתיים (ויותר לדעתי) מפורום סריגה

רות מלר

New member
הוא גאון- והוא התחיל ללמוד מסבתא שלו

סקרנות היא אם היצירתיות תומרקושקוש הוא עלמן חמודות סקרן, משקיען, לא מעגל פינות

היי../images/Emo13.gif

ראשית תודה שנית כפי שציינה רות - סבתא שלי לימדה אותי את הבסיס, כיצד מוציאים גזרה מבורדה, שימוש ראשוני במכונת תפירה, איך תופרים גם בלי להבין את ההוראות שבבורדה וכו'. גזרות אני משתמש בעיקר באלה מן הבורדה או מדומותיה. יש חלק קטן שאני מסרטט לבד וחלק שאני מוציא מבגדים קיימים. כמעט כל הגזרות שאני מוציא מבורדה עוברות שינויים - כמו למשל הקרדיגנים שאת הגזרה שלהם עשיתי מבסיס של טריקו שהעתקתי מהבורדה. את המעיל כפי שכתבתי התחלתי מגזרה של ג'קט מחויט. את הצווארון שיניתי, והארכתי והרחבתי את המעיל. את הכיסים אני הוספתי כי התחשק לי. לימוד מסודר לא למדתי. מעבר לבסיס למדתי דרך הבורדה, דרך הפורום ומתשובות שענו לי, מחברי הפורום, מספרים, מבדיקה של בגדים מוכנים וגם מהאינטרנט. כמובן שאפשר לתפור סריגים ללא אפרט - יש כאן הרבה שהניסיון שלהם ממני בתפירה כפול משלי ויותר, ותפרו ותופרים עד היום בלי אפארט. לסריגים נדרשת בד"כ מכונת אוברלוק, אבל אני בהתחלה תפרתי סריגים גם עם מכונת תפר ישר בדרך לא דרך, אבל מסתדרים. אמרי איזו מכונה יש לך ומה הפונקציות שלה ואנסה להדריכך. להתחיל או לא להתחיל - כמובן שלהתחיל. מכונת התפירה אינה נושכת (בד"כ, למרות שפעם תפרתי את האצבע וזה לא היה נעים במיוחד), מקסימום היום יש מחירים כ"כ אטרקטיביים לבדים שמתחילים אפילו בעשרה שקלים. אז אפשר בכמה פעמים הראשונות לקנות כמות כפולה של בד ולתפור דגם נסיוני. אם הראשון הצליח-מה טוב. אם לא, לומדים מהתהליך ו משפרים בפעם הבאה. והעיקר הוא לא לפחד כלל משום דבר
בהצלחה

lirola

New member
כל פעם אתה משאיר אותי בהלם מחדש.

פשוט אין מילים. חלום של ילד.

למעלה