נו טוב

נו טוב

נכנעתי והנה תמונות של שלושה מן התוצרים האחרונים.

../images/Emo39.gif

נתחיל בקרדיגן הפסים שעדיין לא הוחלט אם לעשות לו רכיסה מדומה ורק לתפור כפתורים על שני הצדדים ביחד או לעשות גם לולאות. בינתיים הוא תלוי לו עד אשר תתקבל החלטה השליטה באפארט עוד לא כמו שהייתי רוצה, אז לפעמים מתעקם לו התפר במעט, אבל אני די מרוצה. נשתפר עם הזמן.

שש שבע

New member
אז בפעם הבאה שתעלי כאלה נחמיא גם לך

ואגב לא העלית את הטריקו ההיא, מה חשבת ששכחנו לך?

../images/Emo108.gif

וקרדיגן הכוכבים --> איך שראיתי את הבד לא יכולתי להשאירו בחנות, אבל רק אח"כ התברר מה גודל המכה. הסריג סרוג בצורה די תמוהה. שורה אחת סרוגה בחוט הכחול והשורה הבאה היא מעין חוט ניילון דק דק דק, ואח"כ שוב שורה בחוט הכחול וכך הלאה. והחוט ניילון הזה עם קצת מתיחה לא במקום, מתחיל להיקרע וכמובן שזה ממשיך עד לסוף השורה בקיצור צריך ממש להיזהר בשלב בין הגזירה לתפירה. וגם האיזור סביב הכוכבים לא ממש בטוח-זה לא הדפס, אלא הכוכבים סרוגים בצבע אחר ככה שהכל מועד להיפרמות
מסקנה - לבדוק טוב טוב לפני שקונים. אבל בסוף יצא בסדר. גם הוא כמו חברו, ממתין לגזר הדין בקשר לכפתורים.

../images/Emo141.gif

ולסיום סיומת מעיל לחורף שכבר רציתי משנה שעברה, אבל כיוון שהיה זה המעיל הראשון שתפרתי עבורי, וגם כי הגזרה עברה שינויים החלטתי לעשות אותו "טיוטאל" (טיוטה+טוואל
). כיוון שבורדה לא טורחת לתת גזרות למעילים לטעמי, יצאתי מגזרה של ג'קט מחויט - שינוי בצווארון, הארכה, והרחבה בחלק התחתון נתנו את התוצאה אשר מצאה חן בעיני עד מאוד. ואז למרות שחיפפתי בכמה מקומות כדי לסיים מהר ולראות מה יוצא, החלטתי אולי דווקא כן לביש הדבר. אז סיימתי ובינתיים הוא עושה את עבודתו נאמנה למדי (מקבל מחמאות
) וגם קצת מחמם בשעת הצורך בחורף ה"קר" שלנו. לנסיעתי לפולין בעוד כחודש וחצי אני מקווה לתפור כבר מעיל חדש עם השינויים הנדרשים וללא חיפוף כלל, ובתקווה מחמם יותר. * התמונות קצת עקומות והצבעים קצת מעוותים, כי לילה אז חשוך, ואני גם עייף אז לא טרחתי כשצילמתי
** התמונה באורך מלא לא יצאה טוב ולא צילמתי אחת אחרת, אז בהזדמנות.

../images/Emo73.gif

ולסיכום-התמקדות על החלק העליון במעיל.. הערה אובייקטיבית
-צלם אני לא, ככה שהדברים יותר יפים במציאות. לילה מבורך לכולם

../images/Emo41.gifועל הדרך

תמונות של שתי מפיות שמצאתי עכשיו. הראשונה-נשלחה כמתנה לראש השנה במשחק החלפות באחת הקומונות בה אני משתתף.

שש שבע

New member
נכון, כולה ביקשנו קרדיגן, ואתה משחד אותנו

שלא תחשוב שזה יעזור לך לפעם הבאה, איך שאתה מסים אתה ישר מעלה.

שש שבע

New member
ועכשיו ביקורת מסוג אחר

, מקסים, אהבתי את הדיוק בפסים. ואהבתי את זה שאתה גם סורג. ואחרי הכל עוד יש לך בגרות 10. אתה גם שוטף רצפה ותולה כביסה? כי חשבתי אולי לאמץ אותך לי לבן , תחשוב על זה יש לי מתפרה עם מלא מכונות בדים ותחרות וכמה חומרי גלם שרק תרצה... ואגב...לא שכחתי את הביקיני.

רות מלר

New member
נולד עם מחט ביד

השיפור בביצוע כל כך ניכר, תומר נשיקות על הפסים

משוויצה בו,../images/Emo13.gif

ראיתי מקרוב את כל העבודות ועוד נוספות. פשוט לקנא, לחשוב שהוא למד לבד מעצמו..... ותלמיד מצטיין, זה ממש מעצבן. כל הכבוד

למעלה