כל הכבוד!!! זאת קלי קלרקסון...
ה הזועם ממינכן New member 6/9/06 #56 כל הכבוד!!! ../images/Emo103.gif חן אני רואה שנשארה רק אחת מהעשירייה שלי ושלך לשעבר.... זו שאיני מתכוון לפרט את שמה, עם השמלה האדומה!!
כל הכבוד!!! ../images/Emo103.gif חן אני רואה שנשארה רק אחת מהעשירייה שלי ושלך לשעבר.... זו שאיני מתכוון לפרט את שמה, עם השמלה האדומה!!
ה הזועם ממינכן New member 3/9/06 #14 את נואשת ומגלה את יצירותיי ככה בקלו ככה בקלות את זורקת את התשובה? מה קורה איתך?
ה הזועם ממינכן New member 4/9/06 #16 חן ואני מפסידים מזה.... לצערנו טוב אז כבר לגלות לך קארין מי מסתתר מאחורי השאר?!
ה הזועם ממינכן New member 4/9/06 #17 אמממממ קארין אופס!!! לא שמתי לב, למי שגילה ממזמן מגיע מזל טוב וגם לך!!!! שידעת שזו מיסי אליוט כל הכבוד!!!! *באיחור אופנתי*
אמממממ קארין אופס!!! לא שמתי לב, למי שגילה ממזמן מגיע מזל טוב וגם לך!!!! שידעת שזו מיסי אליוט כל הכבוד!!!! *באיחור אופנתי*
ה היפראקטיבית בסטלה18 New member 4/9/06 #24 אני כבר יודעת אני לא רוצה להגיד .............................................................................................................................
אני כבר יודעת אני לא רוצה להגיד .............................................................................................................................
ה הזועם ממינכן New member 4/9/06 #29 ניסיון נחמד מאוד קארין אבל להבא נסי לכסות סממנים מזהים כמו את כל הפרצוף של בראד פיט ולא רק את הרוב, אני בטוח שיצאו לך אחלה תמונות לניחוש , ברוח טובה אליאור
ניסיון נחמד מאוד קארין אבל להבא נסי לכסות סממנים מזהים כמו את כל הפרצוף של בראד פיט ולא רק את הרוב, אני בטוח שיצאו לך אחלה תמונות לניחוש , ברוח טובה אליאור