נו חבר"ה חוגגים?

נו חבר"ה חוגגים?

ש"ס ואגודה בחוץ וואלה אחרי פאדיחה כזו שפידחו את שרון אפילו את בוש הוא היה מעז לפטר מה יהיה עכשיו?

אשרת

New member
לא יודעת מה יהיה , לא חוזה את העתיד

אבל מה שבטוח שלפחות לשרון היה את האומץ להראות לשרים של ש"ס את הדרך החוצה על הפרה של משמעת קואולציונית!!!!!!!! הגיע הזמן שתהיה ממשלה חילונית שבאמת תדאג לרוב הציבור בארץ ואתה יודע מה? גם את ליצמן מתכוונים לעקוף אם הוא יתכוון לעקב את התוכנית בועדת החוקה! הגיע הזמן.

היה כבר ראש ממשלה כזה...

קראו לו ברק שרון בדרך? אני בכל אופן מוקסם מהיכולת שלו לבצע מהלך צבאי שכזה במדינה דמוקרטית

LSD-J

New member
סולידריות חרדית, כבר אמרתי?

ASS, מוטב שתשאל את השאלות הבאות : מדוע בשעה כל כך קשה לכלכלה הישראלית ולישראל בכלל, לא יכלו החרדים לקצץ במעט משכבות השומן שהצטברו על גופם במשך כל כך הרבה שנות שחיתות? מדוע הם מעדיפים שהמדינה תשקע יותר ויותר לתוך מצב של אנדרלמוסיה כלכלית ובלבד שלא יילקח מהם שקל שחוק? מדוע בשעה שגזירות כלכליות קשות מונחתות על העם, מסרבים החרדים לוותר על הצעת חוק פרטית שנחקקה לפני כשנה ושעולה למדינה כמעט מיליארד שקל? איך הם חיו עד לפני כשנה? כמה אפשר לירוק בפרצופה של המדינה המפרנסת אותכם? נ.ב. הייתי מאוד רוצה שתנפץ לי את המיתוס הבא : "מטרתם של החרדים היא להכשיל את המדינה הציונית הכופרת". תעיף מבט ברשימת המיתוסים שאתה אמור לנפץ, אולי תקבל קצת השראה.

רק בשביל ההגינות...

תקרא את מה שכתבתי בכותרת " האם החוק מעוות?" בעיני מה שמקבלים החרדים זה כאין וכאפס לעומת הכסף שנזרק בחוצות המדינה וסתם ככה... מדובר לא על החרדים בלבד אלא על אוכלוסייה קשת יום שמאכלסת את הפריפריות והיא לא בהכרח דתית בטח לא חרדית, היא כן מזרחית ברובה וזה אחד האינטרסים של ש"ס לא שאני חושד בכם שאכפת לכם מאנשים שחיים על קיצבאות למרות ששירתו את המדינה כל חייהם אבל יש מי שאכפת לו וזו ש"ס

פלסטיק

New member
הבית שלנו נשרף

זו באמת לא סיבה לחגוג כשאנחנו רואים את מולדתנו הולכת ונחרבת. אני די ספקן לגבי זה שש"ס ואגודה ישארו בחוץ, אבל לפחות "מהרסייך ומחריבייך" אולי יבלמו מעט וזה צעד ראשון בכוון הנכון. ולגבי הדאגה שהבעת "מה יהיה עכשיו": התסריט הפסימי (שלדעתי הוא הראלי) הוא ששתי המפלגות יחזרו לקואליציה עם סחיטה קצת יותר קטנה התסריט האופטימי הוא שיהיה מגזר גדול הארץ שיאלץ לשקול את העניין של להתחיל לעבוד לפרנסתו. תאמין לי, מנסיון, זה לא כל כך רע.

למעלה