נו זה מעצבן אותי

frfrfrefrfrfr1

New member
נו זה מעצבן אותי

איך הלהקות מוציאות מלא אלבומים אם יש הגבלה לשלושה ימים?

גם לי אין מושג אבל אני../images/Emo222.gif

יודעת שזה לא פרצות
חוץ מזה, אני לא חושבת שאמור להיות לכם אכפת מאחרים, אם אתה לא משחק בשביל הפרסים, אז תפסיקו לקנאות
זה ממש גנון כזה לפעמים...

frfrfrefrfrfr1

New member
אבל אני כן משחק בשביל הפרסים

וזה לי מאוד אכפת זה מכניס לה איזה 200 אלף שח

frfrfrefrfrfr1

New member
חח כן בטח מחר שאורנג יחזרו

אז הם יטפלו בכל משתמשי הפרצות האלה חחח

YanKiz19

New member
ומתי בדיוק יטפלו בכל הלהקות

שהשתמשו בפרצות בהתחלת המשחק והגיעו למדדים לא הגיוניים? לא אמרו שהם אמורים לטפל בזה??

frfrfrefrfrfr1

New member
זה כן פרצה כי לכל באג שמצאו

והמשחק איפשר להשתמש בו קראו פרצה ולכן גם זה, אבל הם כבר ישתמשו בזה והשיגו מזה עלייה במדדים ולכן אמורים להחזיר תמדדים כמו שהיו לפני שיתמשו בפרצה

YanKiz19

New member
זה ברור - אבל מתי יטפלו בזה?!

בינתיים כל מי שמוביל זה האנשים שהשתמשו בפרצות והגיעו לממדים הכי לא הגיוניים שיש ואורנג' אמרו שהם הולכים לטפל ולהוריד מדדים לכל מי שהשתמש בפרצות - אבל זה לא קורה!

MyBandnic1

New member
כי יש המון להקות ומאוד קשה לזהות

מי כן השתמש בפרצות ומי לא בייחוד שכל הפרצות לא ברורות וידועות..

YanKiz19

New member
מזה קשה לזהות?!?!;

מה הבעיה להסתכל על הלהקות שנרשמו לפני כניסת החוקים החדשים? מה הבעיה לחקור כאלה שיש להם מדדים לא הגיוניים? זה בולט לעיין!! מה הבעיה להסתכל על לוח הזמנים של הלהקות האלה ולראות? זה באגים ודברים ברורים ההנהלה יודעת בדיוק איזה באגים היו כי הכל התפרסם פה בפורום!

MyBandnic1

New member
יחש המון המון באגים ופרצות!

ואני מתאר לעצמי שלא יודעים עדיין את כולם!! כל יום מדברים פה על כמה פרצות חדשות אז כנראה שלא יודעים את כולם! וכן זה בולט לעין אבל יש המון!! ויש גם פרצות קטנות אגב, לא רק בגדול.. פחות בולטים לעין אבל עדין פרצות.

YanKiz19

New member
אבל אין יותר מידי להקות שנרשמו

לפני שינוי החוקים! הרבה פחות מחמישית ממה שיש עכשיו! אז זה לא בעיה לעבור עלייהן ולראות את לוח הזמנים שלהם ואיך הם השתמשו בפירצות! הם מדברים אבל עדיין לא עשו כלום! מה קורה עם זה?

ionuke5

New member
אני לא בטוח על מה אתה מדבר אבל

להקות שהצטרפו לפני השינויים שחקוקבלו עלינו קצת יתרונוות וזה חוקי ביותר כי בזמן שהם עשו את זה, זה היה חוקי. אבל, יש אנשים שאיכשהו הוציאו רק היום 4 אלבומים וזה לא הגיוני כי אי אפשר לשחרר יותר מאלבום אחד בשלושה ימים

MyBandnic1

New member
מסכים עם iouke5 - השחקנים הישנים

שחקו לפי החוקים הישנים לכן זה הוגן אך החדשים שעשו זאת .. זה פשוט נגד הכללים. בזה צריך לטפל

למעלה