נו זה לא פייר !!

Mashina Girl

New member
אנחנו צריכים לארגן . . .

הפגנות ובלגאנים
ושהתקשורת גם תדע.. ואז שה
של שלומי יצלצל,ומי על הקו? איגי,שקיבל צלצול של
ממייקל שבעצם קיבל צילצול ל
מאבנר..שבעיקרון קיבל צלצול ל
מיובל שראה חדשות באותה שניה... קיצור עושים שיחת ועידה ומחליטים לאחד לנו את משינה
>>ממ..סתם נו,אבל רציני לגבי ההפגנות והנסיון לפרסם את הרצון לאיחוד...חוצמזה שהיום גילתי שחצי משכבת ט´ שומעת משינה וחושבת שזה לא רע בכלל
|כן כן ירבו
<< נו,אז ..מה החלטנו?

החלטנו שצריך לפנות

למישהו בעל השפעה בתחום התיקשורתי-וללחוץ שירשמו על זה משהו.... מישהו דיבר פה פעם על יואב קוטנר במומה...יכול להיות סידור מעניין. חשיפה לעיתון תביא לפה עוד משתמשים וכך נגביר את הלחץ........ומכאן השמיים הם הגבול. בוא נתחיל בקמפיין לאיחוד!!!!

Mashina Girl

New member
סבעבע! >>כנס!

אני אדבר איתך אחורי זה >>מחר<< מממ..בינתיים תישן על עוד רעיונות
הלכתתתייי..

אתמול ביאיר לפיד ...

בס"ד.. הרי איגי דיין ומייקל בנסון מנגנים אצלו .. ותיסלם נתנו שם כמה שירים , אז הוא אמר .. "אני רואה את איגי דיין ומייקל בנסון - האלה ממשינה , מנגנים תיסלם .." ככה .. בזילזול .. האלה ממשינה .. אני אישית נפגעתי .. :))

מריושי

New member
זה בכלל לא היה מזלזל!!!!

הוא מתחיל ללחוץ על איחוד!!! (כאילו איך משינה מנגנים תיסלם לכבוד ה-איחוד- של תיסלם....

Mashina Girl

New member
אממ...אז הגענו להחלטה כלשהי?

תפסיקו לדון כאן אם זה היה בצחוק או פוגע... זה אמור להיות שרשור רעיונות.. ואתם כאנשים יצירתיים [אהמ..כל מי שאוהב משינה אמור להיות יצירתי
] אמורים להעלות רעיונות שאמורים לצאת לפועל על מנת שיהיה לכולנו משינה
אז יאללה להפעיל שכל.. גם אני מתאמצת כאן לחשוב מה אפשר לעשות [כן,מתאמצת עם עין אחת סגורה בגלל הדלקת עיניים - אז אני נראית משהו דומה ל-
...חח סתם..אבל כואב לי
]

למעלה