נו התייבשתי כבר

קפת

New member
אם התייבשת, זה אומר שבקרוב

את נושר ומתפרק? יהושוקי, כמה פעמים צריך להגיד לך: גט א לייף. אני בטוחה שיחד עם זה יבוא גם הסקס. או שלא.

יש איזה דיסוננס פרדוקסלי

באמירה ההיפוקריטית שמשתמעת לשני פנים. מצד אחד את "בטוחה" מצד שני "או שלא". את חייבת לקחת החלטה ולעמוד מאחוריה.

קפת

New member
אני לא מוכנה לעמוד מאחורי אפחד או אפחת

בתור מגלומנית גאה אני משוכנעת שכולם צריכים לעמוד מאחורי. או שלא. האמת שלקחתי פעם החלטה, אבל אחרי יומיים החזרתי אותה לצער בעלי חיים. היא עשתה לי המון לכלוך. לא טעים לי לכלוך.

אם כך אני *מגדיש לך בית עם לחן עממי **טורקי

את יודעת שכתבתי לך ב- ICQ כל בוקר "I LOVE YOU", חתום בשיר אהבה למה לא תתני לי קצת יותר סיכוי דברי איתי גלוי, כי רק אצלך התשובה בשבילך אני אלך עד קצה העולם אם רק תבואי עוד הלילה בגללך אני מרגיש כאילו לא קיים אז אולי תגידי מה נהיה. * אני מקווה שאת יכולה לחוש את גודש המעמד. ** ההקשר בין הלחן העממי הטורקי לבין העמידה מאחור מיקרי בהחלט. באימא שלי.

קפת

New member
אמא שלך יודעת במקרה

מי עומד מאחורי ההצתות בפלפונז? הרי הטורקים שונאים את היוונים, זה ידוע. וכמו שאמרת, טורקים תמיד עומדים מאחורי...

אמא שלי שיש לה דיבור צפוף עם אלוהים

אומרת שלשאלתה הוא ענה לה שלפני איזה אלפיים ומשהו שנים היה איזה אחד אנטיוכוס אפיפנס שאמר שהזין שלו הרבה יותר גדול מהזין של אלוהים וגם הוכיח לו. אז מאחר ואלוהינו הוא אלוהי נקם ומאחר והוא בדיוק הגיע לאות יוד ברשימה הנקמות שלו, הוא החליט לשרוף ולשטח את כל יוון כדי שהעצים לא יסתירו ליוונים את הזין שהוא הולך להראות להם. סימפל עז דאט!

קפת

New member
זו גם ההוכחה שאלוהים דובר עברית על בוריה

סמפל לי עז דיאט. או כיבשה לייט.

למעלה