נו היה מפגש אחלה

Guybrush Marley

New member
נו היה מפגש אחלה

אפשר אפילו לומר..אממ.. כיף עכשיו אנחנו יודעים שבן יכול לגעת עם התחת שלו בתקרה הכי נמוכה בעזריאלי ושלתת לנוי לתלוש שיערות מהרגלים שלך יכול להיות ממש כואב.

היה מושי-מושלם.../images/Emo54.gif

נה, רק חבל שעמר לא היה. מה עשיתי? שמתי לק ורוד, חיבקתי הרבה אנשים, גנבתי צ'יפס לנוי ורועי, גנבתי קולה לנוי [ונענשתי קשות], הבאתי אתכם לבית שלי, ליקקתי עמוד... עוד משהו?

crysania

New member
אתה באת?? לא ראיתי אותך.

בעצם אני אפילו לא יודעת איך אתה נראה.. אז.. טוב, נגיד. במפגש בחופש אני אביא מישו אחר שלא ירצה *מאוד* ללכת לדיזינגוף.... ואני אשאר איתכם כל הזמן^^ *מבטיחה* (למרות שההבטחות שלי לא שוות כלום... )

XiluminatiX

New member
היה ממש כיף

בהתחלה נפגשנו ליד הקולנוע, וחיכינו איזה שעה עד שאנשים הגיעו (לא לאחר פעם הבאה בבקשה, הרסתם לנו את הרגליים), ואז חגגנו לאבקי יום הולדת עם בלונים ועוגה מאוד טעימה, אז הלכנו לטליה, וסתם היינו שם עד שהרעב השתלט על רובנו, וחזרנו לעזריאלי, וכולם אכלו וזה ובן ירק קצף על הריצפה, וכל מיני דברים שאופיינים לנו. אז ירדנו למטה עשינו משחק יחסית עלוב של never וזהו.

Mystic Dragon

New member
חתיכת עני מרוד

העיקר לקנות כרטיסים לדייסקשן יש כסף, הא? [לא שיש בכלל מקום להשוות, אבל 'תה יודע...] אחלה מפגש היה, נהניתי לראות את כולכם שוב!

אתה יודע מה אתה?!

אתה אומו!! אומו קוף מכוער וטיפש!! למה לא באת יא גיי? כן כן, כסף וקקי... [
]

someboddy

New member
אתם כמעט גורמים לי להצטער שלא באתי

כמעט. אני עדיין עצלן, אתם יודעים.

RoCKeR121

New member
היה ממש כיף...אבל קצר לי מידי

ממש נהניתי לראות אתכם ואני כבר מתגעגע לנוי... רק חבל שהיה קצר... מפגש הבא בתחילת החופש?(כי אח"כ אני כבר לא אהיה בארץ...)

Knotted String

New member
ממש נהניתי.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

עמר, אתה קוף מכוער מאד, אמרי, תודה על הדיסק. [בקרוב 5! מוהאהא!] ולירון- בגללך השיר הזה על הפרת ים תקוע לי בראש.

avki

New member
היה חרא ../images/Emo122.gif לא? ../images/Emo7.gif

סתתתתתתתתתתםםםםםםםםםם
היה מפגש מעולה כמובן
הכל היה כל כך טוב, מהיומולדת המגניבה שלי
, דרך הארוחת צהריים שבסוף לא התממשה בבית של טליה (|חבול2), ועד הסוף, שכאבה לי הבטן, אז בסוף גם ככה לא אכלתי (
3). הממ, זהו, אוהב את כולכם (בעיקר את יערה, בעיקר עם צמות
), וממש ממש תודה על היומולדת המגניבה והעוגה הממש ממש יצירת פאר והכל. נ.ב. עמר אתה זונה שאפילו אין לה כסף. נ.נ.ב לירון זה כל כך לא מגניב להדביק אנשים בשירים כאלה! נ.נ.ב בן, יש לך שפת גוף כמו לסומו מאוסטין פאוורס 3. נ.ב.נ. אני כותב את הנ.ב. כמו ספרות רומיות (|חבול4). נ.ב.נ.נ. יאק, יצא לי הודעה של נקבות

למעלה