נו הגיע הזמן לשלוח הצעות לציטוט השבוע יאללה דרול נ.ב. ותעשו לי טובה ,בלי אווירה פורימית
D drall New member 25/2/02 #1 נו הגיע הזמן לשלוח הצעות לציטוט השבוע יאללה דרול נ.ב. ותעשו לי טובה ,בלי אווירה פורימית
Y yaga1 New member 25/2/02 #2 הצעה לציטוט know that, knowing which, everything else is known זו הצעתי דרול ואתה כמובן רשאי לתרגם לעברית ככל העולה על רוחך. אני חושב שהעקרון הזה משקף את תמצית ההתפתחות הרוחנית והדרך אליה
הצעה לציטוט know that, knowing which, everything else is known זו הצעתי דרול ואתה כמובן רשאי לתרגם לעברית ככל העולה על רוחך. אני חושב שהעקרון הזה משקף את תמצית ההתפתחות הרוחנית והדרך אליה
א אינקה New member 25/2/02 #3 פרי יצירתי הגאה: "לאנשים שלמדו לעוף קשה יותר ללכת" סתם הפלצה או תקשור מעמקים? תובנה על הדרך האכזרית בה הסאטורי משנה אותך לתמיד? ובעצם - מה ההבדל?
פרי יצירתי הגאה: "לאנשים שלמדו לעוף קשה יותר ללכת" סתם הפלצה או תקשור מעמקים? תובנה על הדרך האכזרית בה הסאטורי משנה אותך לתמיד? ובעצם - מה ההבדל?
ע עופרה לויט New member 26/2/02 #4 כדי לעוף טוב צריך קודם לדעת ללכת זו ההמצאה שלי. גם כשעושים מדיטציות צריך תמיד לזכור להיות מחוברים לאדמה כי אחרת אפשר ליפול. פורים שמח עופרה
כדי לעוף טוב צריך קודם לדעת ללכת זו ההמצאה שלי. גם כשעושים מדיטציות צריך תמיד לזכור להיות מחוברים לאדמה כי אחרת אפשר ליפול. פורים שמח עופרה