נו באמת...

ladymadden

New member
נו באמת...

איך עדיין לא נפתח שרשור על ציוני הבגרות?? עברה בערך דקה מאז שפורסמו!
סתם נו... אבל אותי באופן אישי זה מרגש, פעם אחרונה ככה לגבל ציוני בגרויות. הממ כל הציונים בסופי 83+ שזה די מספק. אולי ננסה את מזלנו שוב אחרי הצבא, למרות שאחלה לי עם 91 סופי בחיבור! (כן, אחרי שאף אחד בשכבה שלי לא הוגש על יותר מ90 -כמובן שאותי הגישו על 90- אז זה מאוד נוגע ללב לקבל 92 בבגרות כל כך משעממת כמו חיבור) יאללה, ספרו על הציונים- מאוכזבים? מרוצים? רוצים לחנוק מישהו במשרד החינוך או סתם לערער? מאחד עד 10 (כשעשר הכי גבוה) אני מרוצה 8.

אגב

היא לא עובדת עליכם
. (נכנסתי כדי לפתוח שרשור על זה, אבל עקפת אותי
.)

gloom

New member
למה לך התנ"ך זה 1 ו-1../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

זה קשור לזה שאת במגמה?

mgirl

New member
../images/Emo115.gif אוףף.. =/

! אפילו באנגלית הציונים שלי על הפנים! ממש דפקתי לעצמי את הבגרויות השנה..

Lp Fairy

New member
לא נחמד..!

שנתחיל עם אנגלית שבכול הבגרויות באנגלית יש לי ציונים של 90 ומשו..!!! והמגן 60 ומשו..=\ היסטוריה קיבלתי 62..!! 62..!!! חרשתי לבגרות הזאת..=\ חיבור גם התאכזבתי...68...(סופי 64..) תנך דווקא נחמד אחרי שכול השנה נכשלתי..סופי 63...(קיבלתי 65 בבגרות!!) כול האדריכלות (אני אפילו לא יודעת מה איזה מקצוע כי יש כ"כ הרבה סוגים לאדריכלות שפשוט הייתי קוראת להם בשם של המורה) אבל ציונים סבבה...הייתי בהלם שלא היה כתוב שיש חשד להעתקה כי 2 בחינות בגרות כול הכיתה עשתה אותן ביחד אז נו בכיף... תולדות האומנות 74..סופי 72...מבאס..=\ אזרחות..אוווו אזרחות..42 סופי מה שאומר שאני צריכה לעשות מועד חורף (!!!) בגלל שמותר נכשל אחד בתנאי שהוא לא פחות מ45... יענו בגלל 3 נקודות!! אופפפפ כ"כ מבואסת.! הציון הכללי שלי של כול הבגרויות אני מאמינה בערך 73..=\ מאוכזבת וקשות!

ofirule

New member
ציונים

מאוכזב בעיקר ממדעי המחשב ואין פה את מועדי ב אז יש למה לצפות

מממ...

אני מרוצה 5 מהציונים. (עכשיו אני ארגיש ממש מפגרת,כי לכולם פה יש ציונים של 80+) לשון-65 היסטוריה-10 (כן,כן...מתוך 100...) אבל זה היה צפוי. מתמטיקה א_כחול-80 תקשורת וחברה-50 מדעי הטכנולוגיה_א-82

gloom

New member
מהזיכרון../images/Emo66.gif

אני רושם מגן, בגרות, ממוצע לשון- 71 82 77 היסטוריה- 82 86 84 אזרחות- 81 86 84 מתמטיקה ד- 95 96 96 אנגלית E- 97 97 97 כימיה(!)(אהבותי) - 100 100 100 .. ידעתי שנאי כימאי משוגע :p

למעלה