נו באמת (עונה 4 פרק 6 )

NivO2

New member
נו באמת (עונה 4 פרק 6 )

אז אחרי כל הבלאגן, העזיבה של ארין, ההודעה על ההריון ג'ון מתגעגע, נטרף וכו' הוא אומר לה שהוא לא יכול לבטוח בה ושהוא לא יפקיד את הלב שלו בידיה?!?! למרות שאני משער שזה עוד ישתנה, כמה עוד אפשר למשוך את סיפור האהבה הזה????

רינת4

New member
i couldn't agree more ../images/Emo58.gif406

באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב. בכל מקרה, את סיפור האהבה הזה הם מושכים מאז שהתחילה הסדרה. בעונה 3 הם היו יחד בסך הכל 3 פרקים וגם זה עיצבן אותי כי כל הזמן חשבתי לעצמי: "זה בטוח לא ג'ון קרייטון האמיתי". ואחרי שהוא מת חשבתי לי שזה לא פייר שזה שנשאר חי (שלפי התיאוריה שלי הוא האורגינלי ושלא יחרבשו לי על "אותו DNA" כי יש את זה שהיה קודם ויש את זה ששוכפל) הוא גם זה שלא זכה בבחורה. ודי! נמאס! כמה כבר אפשר למשוך את זה??? אני כבר מתה שהם יהיו יחד וזה נמשך יותר מדי זמן. ואחרי עונה 4 אין עונה 5 ולא בא לי לראות אותם יחד בדיוק שני פרקים. בקיצר - נקווה שיהיה טוב

sprqy

New member
../images/Emo58.gif4X6

היא פגעה בו בכל זאת - לא סיפרה לו על ההריון??!! למה? מדוע? מאיזו פרלינג סיבה? כנראה שהיא לא סומכת עליו ולכן הוא נפגע. טבעי. לי זה היה נראה נורמאלי. ובקשר לסיפור האהבה ביניהם שמושכים הרבה זמן - אני מעדיף מתח וטירוף מאשר זוג נאהבים מעפן.. למרות שהם לא

varty

New member
לא בגלל שהיא לא סומכת עליו ../images/Emo58.gif

אלא בגלל שהיא רצתה לעזוב את ג'וןמויה . היא לא יכלה להתמודד שג'וןטלין מת אבל לראות שהוא בכל זאת חי... והיא ידעה שאם היא תספר לג'וןמויה שהיא בהריון הוא לא יתן לה ללכת. ואולי...היא גילתה שהיא בהריון רק אחרי שהיא עזבה את מויה , היא גילתה שהיא בהריון בפרקים שהיא לא הופיע, כשהיא היתה רוצחת וסקורפי הציל אותה. אבל בכל זאת היא לא סיפרה לו שהיא חזרה. אולי הסיבה היא שהיא פחדה מהתגובה שלו והיא בעצמה היתה מבולבלת שהיא בהריון. אבל בטוח זה לא בגלל שהיא לא בוטחת בו.

sprqy

New member
צודקת.../images/Emo58.gif

שכחתי לגמרי מכל הג'ון מויה ג'ון טלין.. בקשר למה שאמרת: "והיא ידעה שאם היא תספר לג'וןמויה שהיא בהריון הוא לא יתן לה ללכת" ללכת לאן? לא זוכר שהיא רצתה ללכת לאן שהוא..

varty

New member
../images/Emo58.gif בסוף העונה שלישית

היא עזבה אותו. למרות שהוא רצה ללכת איתה. סצנה יפהפהיה. בפרק האחרון. אז בטח אם היא ידעה שהיא בהריון , היא לא רצתה לספר לו כי ככה היא חשבה שהוא בטח לא יתן לה ללכת. אבל לדעתי היא גילתה שהיא בהריון אחרי כן.

Broken Identity

New member
סיפור האהבה ה טוב ביותר שיש.

ג'ון וארין...כל כך מזכיר לי את האקסית שלי מידי פעם כל כך עמוק וכל כך אמיתי שזה לא ייאמן. הקטע עםן השכפול של ג'ון היה מתסכל אבל הם סיימו את זה כמו שצריך, ולדעתי זה הוסיףך לסדרה הרבה... מעבר לזה את סיפור האהבה הם מושכים מהפרק הראשון ועד לפרק האחרון וגם לתוך המיני סדרה...אז מי שרוצה לראות אותם מתנשקים יותר מ-5 פרקים מתוך 88 שיש שיראה את המיני סדרה שצריכה להיות אדירה עוד לא ראיתי אני מחכה לאיזה תזמון טוב... שלא כמו הפרק האחרון של סקייפ שנקרא: bad timing יווו איזה כיף לדבר עליהם... "The bright star, its my point of referance, my guide and it always becomes the center of my chart. and i always name it aeryn its my one constant"

varty

New member
אתה חייב לראות את המיני

אתה כל כך תאהב!!! רק שאתה רואה אותה על תצפה ליותר מדי כדי שלא תתאכזב. (למרות שאין ממה , הכל כמו שצריך ויותר) נו...תמצא כבר חומר לעישון

Broken Identity

New member
חחח אני משתדל

ותודה ! חחח, אני יודע שהיא טובה...היא חייבת להיות. זה פארסקייפ. דך אגב יש לך אייסיקו?

למעלה