נו אנשים איך עבר היום? אני מכין קפה כמה סוכר?
L Lady McBeth New member 4/6/07 #2 לי שוקו 4 סוכר (כן כן...4) היה כיף. הברזתי מהלימודים ועשיתי זנות בבית.
J Jan22 New member 4/6/07 #5 אני חושב לעבור להתגורר בתוך אוטובוס. יקרנים אלה . שחור 1 סוכר על פינגא'ן .
L Lady McBeth New member 4/6/07 #6 ראסמי נסיעה מהבית שלי לאוניברסיטה, 10 דקות במקרה הרע באוטו, עולה 9 שקל ושעה נסיעה!!
B BenisaaC New member 4/6/07 #7 יופי חכם נראה לך אני אכין כוס אחת על פינג'אן? NP infected mushroom - dancing with kadafi פשוט טראק גאוני
יופי חכם נראה לך אני אכין כוס אחת על פינג'אן? NP infected mushroom - dancing with kadafi פשוט טראק גאוני
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 4/6/07 #11 אגב יש שיר Counterstike של Sabaton שמדבר על נצחונה של ישראל בששת הימים. הולך אצלי חזק עכשיו לכבוד 40 שנה לנצחון
אגב יש שיר Counterstike של Sabaton שמדבר על נצחונה של ישראל בששת הימים. הולך אצלי חזק עכשיו לכבוד 40 שנה לנצחון
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 4/6/07 #14 אני אהבתי לשחק בוולפשטיין "טירת הנאצים". אין כמו לשמוע צווחות גסיסה במבטא גרמני אחרי יום השואה
ק ק ד ו ש New member 4/6/07 #15 נכון, הייתי גם אוהב לראות פורנו גרמני אין כמו לראות גרמניה שמזיינים אותה והיא צורחת מכאב אחרי יום השואה.
נכון, הייתי גם אוהב לראות פורנו גרמני אין כמו לראות גרמניה שמזיינים אותה והיא צורחת מכאב אחרי יום השואה.
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 4/6/07 #21 גם לא סתם משעמם בנות מכוערות. אני מעדיף פורנו צ'כי איכותי