נו אנשים מה יהיה?
M Mr MiC New member 27/8/03 #3 מצטרף לשאלתו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני נכנס מדי פעם לראות אם יש משהו חדש ואין פה כלום שום דבר לא מתחדש ולא כותבים פה שום דבר....... אז בבקשה לנסות להחיות את הפורום mr mic
מצטרף לשאלתו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני נכנס מדי פעם לראות אם יש משהו חדש ואין פה כלום שום דבר לא מתחדש ולא כותבים פה שום דבר....... אז בבקשה לנסות להחיות את הפורום mr mic
T the real slim kipi New member 27/8/03 #4 אני בת... ופתאום אני רואה מלא אנשים שפתאום נכנסו ואומרים שכול הזמן יבש פה אבל הם לא כותבים בפורום... ומשום מה בימים האחרונים זה נראה כאילו רק אני חייה פה...
אני בת... ופתאום אני רואה מלא אנשים שפתאום נכנסו ואומרים שכול הזמן יבש פה אבל הם לא כותבים בפורום... ומשום מה בימים האחרונים זה נראה כאילו רק אני חייה פה...
T the real slim kipi New member 27/8/03 #5 ושוב אני חוזרת ואומרת... הפורום הזה דורש מנהל או מנהלת....
P Psycho MC New member 29/8/03 #9 אם אני כבר ארד על אמינם... אז מישהו עם ידע כמו שלך בטוח יבין את זה...