נו, אני עוד אחת שסוגדת לאלאניס!!! אז מה אתם אומרים? אפשר להצטרף..? =)
F faery crossing New member 5/9/04 #1 נו, אני עוד אחת שסוגדת לאלאניס!!! אז מה אתם אומרים? אפשר להצטרף..? =)
B BaBa LiVe New member 5/9/04 #2 בכיף!! ברוכה הבאה !! מה שמך? בת כמה את וכו'? אז ברוכה הבאה! ואת בטוח תהני כאן!
R Rוית New member 5/9/04 #3 בטח רק תשלחי צ'ק לתפוז תרשמי "לרשות פורום אלאניס מוריסט". ככה אנחנו מטפחים את הפורום, על כל מצטרף קונים עציץ ושמים בכניסה בכל מקרה, ברוכה הבאה, את באמת מוזמנת קצת לספר על עצמך
בטח רק תשלחי צ'ק לתפוז תרשמי "לרשות פורום אלאניס מוריסט". ככה אנחנו מטפחים את הפורום, על כל מצטרף קונים עציץ ושמים בכניסה בכל מקרה, ברוכה הבאה, את באמת מוזמנת קצת לספר על עצמך
F faery crossing New member 5/9/04 #4 חחח../images/Emo6.gif אני מיד שולחת צ'ק.. אבל אפשר ב-3 תשלומים? אני שירה, בת 14 ואחותי הייתה טוחנת את אלאניס מאז ומתמיד וככה אני הכרתי ואהבתי... כך שאתם יכולים לבקש את הכסף ישירות ממנה אחרת לא הייתי כאן... : \
חחח../images/Emo6.gif אני מיד שולחת צ'ק.. אבל אפשר ב-3 תשלומים? אני שירה, בת 14 ואחותי הייתה טוחנת את אלאניס מאז ומתמיד וככה אני הכרתי ואהבתי... כך שאתם יכולים לבקש את הכסף ישירות ממנה אחרת לא הייתי כאן... : \