נו אני לא מביןןןן

IDAN STAYLE

New member
נו אני לא מביןןןן

מישהי פה מוכנה לסדר לי כלה או לא?

niya

New member
חשבתי

שסגרנו שאתה צריך להתחנף לג'ון ג'ון
לא?

niya

New member
../images/Emo6.gif

ויקומו המלפפונים... עידן יקירי, לאט לאט... שידוך טוב לא נקבע בשניות

JUN JUN

New member
תשמעו

אמנם עשיתי כמה צעדים אחורה לאחרונה ולקחתי לי הפסקה משידוכים אבל הם ממשיכים לרדוף אחריי ...רק השבוע קיבלתי שתי כלות חדשות לרשימה...והנה גם עידן מצטרף לרשימת המלפפונים...
ולחשוב שהכל התחיל בגללך (בזכותך)

niya

New member
מקבלת את האשמה

אם יצאו שידוכים, שליש מהשליש בגן עדן שלי

פרויז1

New member
יש להעביר את קורות החיים של כל

המועמדות - לעיניו הביקורתיות של חברי - סבא רחמים. ואך ורק , את מי מהן שהוא ישחרר לשידוך, יש "להעמיד על המדף" , בלי בדיקה אישית של סבא רחמים - אין לשחרר כלום למדף.

JUN JUN

New member
הוא עוד מחכה

לתוצאות המבחנים הפסיכוטכנים שאתה אמור לערוך ...כלומר מבחן המלפפון. ע"פ התוצאות יחליט ... משם עוברות ההחלטות לועדה העליונה וכו בינתיים התרשלת בתפקידך מלפפון אחד לא נתת לו לקלף!

פרויז1

New member
מבחן המלפפון :

באחריות שר החקלאות שבפרלמנט שבראשותך. מבחן המלפפון הולך במקביל לחוו"ד של סבא רחמים. חוצמזה : מפרגן לחבר - מקובל מאוד במחוזותינו. לגבי הועדה העליונה : שידוכים הם בתחום האישות. נושא אישי. תחום השידוכים נמצא תחת אחריותו של שר הפנים בפרלמנו שבראשותך ואין להעלות לועדות שבתחום המועצה העליונה שבראשותי.

פרויז1

New member
במידה ושר הפנים מוצא לנכון

לחוקק חוקים חדשים או לתקן חוקים קיימים בתחום זה, עליו להגיש לך את הצעותיו ואת יודעת מה לעשות. בעיות קונסטיוטיציונית יש לברר אם הן בתחום החוקה הפרלמנטרית - לפתור במסגרת הפרלמנט. עניינים הנוגעים לכלל האומה היהודית פרסית ושיש להם השלכות על כלל הפדרציות הפרסיות בעולם - יטופלו על ידי.

JUN JUN

New member
עידן

שלח קורות חיים ותמונה בצירוף תוצאות הבחינה. (הכוונה למבחן המלפפון כמובן) לפי זה נקבע לך קב"א ופרופיל ונגייס אותך לשורותנו. (שורות הרווקים כמובן) יש כלות והרבה, השאלה אם אתה בכלל רוצה להתחתן בגילך המופלג? JUN JUN שידוכים והפקות

faridi

New member
JUN JUN, חשבתי שהתייאשת

בפרט שלא התקשרת אליי. רק שהשיער שלך לא ילבין מכל הבעייתיות/יים שמשאירים פרטים ופתאום נזכרות/ים שלא בא להם/ן להנשא. ואגב, אם את עוסקת גם בהפקות, את בודאי זוכרת שאני זמר, נכון?

JUN JUN

New member
לא התייאשתי מהמקצוע

התייאשתי כן מכמה אנשים ספציפים שלא יודעים מה הם רוצים... אני קצת יותר ממוקדת עכשיו, כלומר רק רצינים מאוד אני לוקחת ברצינות את השאר מסננת. כל יום לומדים משהו איך אפשר לשכוח שאתה זמר אחרי ההופעה שנתת לנו במפגש פורום!

למעלה