נו, איפה הפרק? רואים? מחר. מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Y Y0NaTaN New member 24/9/07 #1 נו, איפה הפרק? ../images/Emo10.gif רואים? מחר. מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אורושית6 New member 24/9/07 #6 ../images/Emo221.gifהפרק ב24 בספטמבר! איזו הפתעה, היום ה24 בספטמבר!! חח, נו אבל הפרק היום גם אם זה ב4 בבוקר. הוא היום ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת
../images/Emo221.gifהפרק ב24 בספטמבר! איזו הפתעה, היום ה24 בספטמבר!! חח, נו אבל הפרק היום גם אם זה ב4 בבוקר. הוא היום ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת
Y Y0NaTaN New member 24/9/07 #8 4 בבוקר שאת מתכוונת יהיה ביום שלישי בבוקר אצלנו, ה-25/9. וזה כן יהיה "היום" אם את מתכוונת להישאר ערה כל הלילה ואז ביולוגית בלבד, בשבילך זה יהיה אותו יום
4 בבוקר שאת מתכוונת יהיה ביום שלישי בבוקר אצלנו, ה-25/9. וזה כן יהיה "היום" אם את מתכוונת להישאר ערה כל הלילה ואז ביולוגית בלבד, בשבילך זה יהיה אותו יום
G gwini1 New member 24/9/07 #7 נו באמת! זה היה ברור שהפרק ישודר היום בלילה ויהיה באינטרנט ב-3-4 לפנות בוקר... לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי אתמול: מחר!!! והיום אני אומרת: ה-י-ו-ם!!!
נו באמת! זה היה ברור שהפרק ישודר היום בלילה ויהיה באינטרנט ב-3-4 לפנות בוקר... לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי אתמול: מחר!!! והיום אני אומרת: ה-י-ו-ם!!!
א אורושית6 New member 24/9/07 #11 ../images/Emo221.gifטכנית. אבל נקודת המבט שלנו מעוותת! אל תלחם בזה .
B Boy In The Mirror New member 25/9/07 #18 הוא קדוש רק שהוא מעשי... שעתיים עיוני? ועוד בסוף היום? אבל חפיף.. יש לי שעה חלון להזמין ארומה