נו איך היה המפגש?

Human Nature

New member
ודי עם הקטע של העוגה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifחחח../images/Emo9.gif

פעם הבאה-תודיעו מראש מתי המפגש ואני מבטיחה להכין רציני

אפרת ר

New member
נו איך היה המפגש?

מי היה? מה ראיתם? מה אכלתם? סקייטי הכינה עוגה? ספרו רכילות!

לא אני כבר הולכת לישון הם הרוסים

ואני לא רוצה להידחק לפינה הכי קטנה במיטה אז ביי

Fever2002

New member
../images/Emo13.gif בסוף באמת היא עוד תביא

וכל העוגה תתקלקל מהחום ואני לא אוכל יותר לתת "תעודות הכשר" לכשרונות צעירים
אבל אם כבר אני חשבתי על עוגת אוכמניות (והפעם לא למשפחת בנט. נדב אמור להבין
)

Fever2002

New member
צריך לבדוק אם תעודת ההכשר מכסה

את התקופה האמורה. האישור מוגבל לרבעון בלבד,ולכל רבעון ע"פ שיקול דעת הועדה יונפק אישור חדש. לתשומת לבך: חובה לעיין בהערות וההגבלות שניתנו בתחתית האישור ע"מ שתוכל להגיע ליום הולדת הבאה במצב תפקודי בריאותי ונפשי תקין
לא יתקבלו אח"כ הערות ותלונות בנושא לוועדה המטפלת. אבל נראה לי שהיא תסכים

skaty nihow

New member
../images/Emo2.gif העוגות שלי בסדר גמור

כמובן שאם אין לך בעיה לאכול חזיר אז הן יהיו מעדן

Nadav נדב

New member
היה אחלה, מקווה שכולם נהנו....../images/Emo13.gif

ראינו את הדיוידים של OANLT, I&L, FEVER, MCB + כל מיני ראיונות חמודים של קיילי במהלך הקריירה.....

Fever2002

New member
כמה חבל שנאצלתי להפסיד

אבל בכל זאת תודה לנדב שהוא נידב את הוילה הפרטית שלו לצורך האירוח וכאות תודה כתבתי לו שיר חדש: "לנדב"/ א.ל. מישורי --------------------- לי יש דיסק לך אלבום לי יש שיר לך חלום לי יש סיד ולך סידרה לי יש ראיון ולך הקלטה אז נראה איזה די וי די שבא לך לי יש "שפת גוף" ולך את "פיבר" לך יש חשק לעשות מפגש בך אין דופי ולי יש קליפ חדש אני בשוק ולך יש מוקולית אתה עם חבר'ה ואני במעלית לי תמונה ולך פוסטר לי יש חן ולך יש טוסטר.

Nadav נדב

New member
ביקורת על השיר "לנדב"

מילים - נפלא שהכנסת מילים כמו "מוקולית"!!! הן מוסיפות צבע וחן לשיר. כנ"ל שמות אלבומי הקיילי. 9/10 הקאוור - האם השיר התעלה על המקור? לירן לקח שיר מסובך, ושינה אותו בצורה איכותית וכמעט מושלמת!!! זורם, איכותי ומשעשע. 9.5/10 דעה כללית - כיוון שהשיר מוקדש לי, אז...10/10 חוצמזה שהוא קרע אותי מצחוק. לירן - המשך כך!!! יש לך עתיד!!!

felipes girl

New member
יש תמונות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif הצטלמתם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

Fever2002

New member
השמועות אומרות

שאף אחד לא הביא לשם מצלמה. וגם אם היו תמונות אני לא בטוח שכולם היו ממש רוצים לפרסם אותם בפומבי כל אחד מטעמיו הוא... אבל אין תמונות. ---------------------------------------------
אור של כוכבים
פרוייקט K

felipes girl

New member
חבל..../images/Emo4.gif

היה מעניין לראות מה היה שם למי שלא הצליח להגיע.. אבל לא נורא..העיקר שכולם נהנו..ולפי מה שמספרים היה כיף.. ותודה לנדב על שהביא את ביתו למפגש...

למעלה