אם כי
יכול להיות ששווה לאגד קבוצה שאנשים מהקהילה הא-מיניות יוכלו להצטרף אליה, שתביע תמיכה בקהילה הגאה.
לפני מספר חודשים יצאה פרסומת של הגלולה ליום-שאחרי בארה"ב, שהשתמשה במילה "א-מיניות" באופן לא נכון ומעט מבזה. מובן שהחברה לא התכוונה לעשות זאת בכוונה והדבר נעשה מחוסר יודעין... אך נעשה.
בכל אופן, ארגונים א-מיניים הקימו צעקה על העניין והמון עצומות בנושא עברו ברחבי האינטרנט וברחבי AVEN.
שרה בת' ברוקס - חברה שלי, שפעילה במשך שנים בארגונים להט"ביים בארה"ב - פנתה לחברים שלה מהארגונים וביקשה שהם יביעו תמיכה ציבורית במאבק של הקהילה הא-מינית לשינוי הפרסומת. הארגונים ענו לה שהם מאוד רוצים לעשות זאת, אבל שהם לא יודעים אם א-מיניים בכלל בעד הקהילה הלהט"בית. הם יודעים ששרה בת' תומכת בקהילה הלהט"בית, אפילו באופן אקטיבי, אבל הם לא יודעים מה עמדת שאר הקהילה הא-מינית וקשה להם לתמוך בקהילה שהם לא יודעים שתומכת בהם בחזרה.
אבל לא צריך לחכות עד שאנחנו "צריכים" את הקהילה כדי שתעזור לנו, אפשר מראש להקים ארגון שתומך בעמדות להט"ביות או עמדות של חופש למיניות וללא מיניות, למשל.
ליצור רשימת מיילים של כל מי שמעוניין להשתתף בארגון ולהעביר הצבעות בכל נושא שיעלה כדי שנדע שכולנו מסונכרנים ומעוניינים לתמוך (או לא לתמוך) בנושא הרלוונטי - ואז להוציא הודעה פומבית על כך - בין אם באתר (שסוף כל סוף נקים!) או בין אם באמצעים כמו קבוצת הפייסבוק.
מה דעתכם?
מי שרוצה - שירשום את האימייל שלו! (אפשר גם במסר אישי או ישר לתיבת המייל המצ"ב)
אני יכולה להתחיל לתכלל קבוצה כזו דרך האימייל שלי של
[email protected], ובכל פעם שיעלה נושא שאתם מרגישים שצריך להביע בו תמיכה, תוכלו לשלוח לאימייל ונעלה אותו לדיון. אני מתעדכנת אודות רוב הדברים בעולם הלהט"בי...