נו אז תכלס!?

tomerbamidbar

New member
נו אז תכלס!?

מי יושב היום לראות את הרצף של הפרקים?

AdamINC

New member
אני מקליט ורואה בלילה

או בשבת בבוקר את כל הפרקים

AdamINC

New member
שאלה בקשר לשידור החוזר...

יש 5 פרקים ברצף ב15:30, ואז ב3:00 לפנות בוקר בערך.. יש עוד רצף? או שאלו היחידים?

AdamINC

New member
גם לך אנשים עושים פרצוף מוזר

כשהם שומעים שאתה מקליט בווידאו? [בהנחה שזה וידאו].

Angelus

New member
ההנחה נכונה-

אבל למען האמת, גם אני עושה את הפרצוף המוזר הזה לאנשים שאומרים לי על ווידאו.
זה נשמע מיושן כבר, לא?

steelwater

New member
אני מבינה איתכם

כן, אנשים עושים פרצוץ מוזר והאמת שגם אני. האמת שאני כבר לא מקליטה בוידיאו. אני לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתי את זה אבל זה היה מזמן. פעם הייתי מקליטה המון דברים בוידיאו. אבל לדעתי זה קסום שאתם מקליטים בוידיאו וגם קצת מוזר. העניין הוא שכבר הכל נראה לא טוב ולא איכותי בוידיאו. לפחות הוידיאו שלי כבר די דפוק וגרוע.

AdamINC

New member
אני מקליט מלא בוידאו..

אבל רק אם אני לא בבית ומפסיד פרקים של סדרות או כל מיני שידורים.. אז אני מקליט ומוחק... אז לא כל כך משנה לי האיכות.. רק את 'חברים' יש לי הכל על קלטות [עדיין] ואני רואה הרבה

Kfozli

New member
../images/Emo4.gif

הפסדת פרק? חצי שעה והפרק על המחשב באיכות הרבה יותר טובה מוידיאו.

Roncha87

New member
גם אני מקליטה בוידאו! ../images/Emo13.gif

יש קבוצת תמיכה?
יש לי כמעט את כל הפרקים של "תיכון הלבבות השבורים" על וידאו

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאם אני מפספסת אז אני רואה../images/Emo9.gif

ראיתי השבוע רק את הפרקים של שני ושלישי... ככה שצפויים לי היום 3 פרקים של סקראבס (אחד כבר הפסקתי לראות =])

steelwater

New member
אין לי יס

אז לצערי אני כנראה לא יעשה את זה. אבל בשבת שסגרתי לפני כמה זמן ראיתי היה באמצע הלילה וראיתי כמעט את כל הפריקם וזה היה כל-כך כיף. אולי אני יעשה לעצמי מרתון ויראה פרקים ב-DVD וצרובים במחשב.

mikmik000

New member
נמ..

ראיתי כל השבוע את הפרקים בפעם הרביעית [יש לי על דיסקים, אז ראיתי כבר שלוש פעמים את כל העונות], וזה עוד טרי לי בזכרון.. ככה שלא נראה לי שאני אשב לראות בפעם החמישית. אולי רק אם ממש יהיה משעמם.

jess r

New member
אני בדרך כלל רואה

בגלל שאני בקצב של יאס אז זו סך הכל הפעם השניה שאני רואה כל פרק, אז אם יש לי זמן אני רואה שוב ואם פיספסתי במהלך השבוע אז בטח שאני רואה.

למעלה