נו אז מי ראה?

נו אז מי ראה?

את התוכנית אל וולק דיס ווי בערוץ 8 ? מה אתם חושבים? ד"כ תוכנית כצת קצרה [רק 22 דקות] אבל היו כמה קטעים נחמדים [במיוחד הקטע הפותח] רק חבל שדיברו יותר מידי אל ראפרים אחרים

AeroTom

New member
האמת היא-

שדי התאכזבתי מהם. כי הם דיברו יותר מדי על Run DMC מאשר על השיר עצמו... אבל הקטעים על השיר והחיבור של אירו ו-DMC היו חביבים וגם כמה דברים חדשים אפילו אמרו שלא היו בעבר בתוכניות אחרות על זה (כמו זה שהמעריצים שבאו לצילומים של הקליפ ב-2 קבוצות וכאלה). גם סטיבן וג'ו דיברו ממש ממש מעט... והראו את הקאבר של Toys לאיזה שניה וחצי!

כן אבל בכל זאת

אבל התייחסו לאירו אפילו בערוץ משעמם ויבש כמו ערוץ 8 אז זה כבר משהוא

AeroTom

New member
ערוץ-8 דווקא אחלה ערוץ

הוא משדר מגוון תוכניות ולפעמים ספיישלים מאוד נחמדים. התוכניות האלה על השירים והתוכניות של סטודיו למשחק כמובן ועוד דברים אחרים... אולי בסדרת תוכניות בעתיד על הלהקות ששינו את עולם המוזיקה ולא שירים נראה יותר דברים על הלהקה שלנו...פשוט התוכנית הזאת הייתה יותר ממוקדת ב-Run DMC כמובן כי מדובר פה על ה-Remake של השיר ולא המקורי.חבל גם שלא דיברו עם עוד אנשים שהיו מעורבים בפרוייקט כמו ריק רובין וג'ק דגלאס האגדי ועוד.שהיו מדברים גם קצת על ההיסטוריה של השיר ועל המקור...

aerophoebe

New member
ראיתי את התוכנית וגם אני התאכזבתי..

קצת....וגם אני חושבת שערוץ 8 סבבה! אולי זה "נשמע" טיפשי אבל אני מסתקלת אותו הרבה , כל מיני דברים על המוח למשל... לפחות הם התחילו עם אירוסמית'....

oritmagnezy

New member
האמת שדיי התאכזבתי כי יש לי יס ובאמ

ובאמת התאמצתי כדי לראות את זה ובשביל כלום... דיברו יותר על ראן די אמ סי..
רק אהבתי את הקטע שהוא אמר כשהם עשו את ההופעה המשותפת 3000 שחורים באו והם לא הבינו איפה הלבנים והם בעצם היו בתוך המכוניות כי הם פחדו... אז היו צריכים לבוא אליהם ולשכנע אותם להיכנס בכך שהם ישבו בשורות הראשונות או משו...
והיה שם גם מכות והשחורים שברו דברים בשווי של המוןן כסף!...
(סורי על התייחסות של שחורים ולבנים....)

למעלה