נו אז מה ?

נו אז מה ?

אז שכחתי לתקופה ארוכה את הסיסמה אפשר בכלל להאשים אותי ?הרי התבגרתי מאז הפעם האחרונה שהתחברתי . קורה
את הגולשים פה ...מה שחשוב הוא שלא שכחתי ..עובדה . הכל בסדר גמור חוץ ממה שלגמרי לא אבל נמשוך הלאה וניראה לאן נגיע . לא שכחתי שיש פה אייקונים מדליקים ,זה חשוב :))

ניקו 45

New member
ברוך שובך אל עולמם של בעלי התקוות
מקפל

וואוווווווווו יובלות לא ראינו לך כאן . אכן יום חג היום . ברוך שובך מחויך אלינו

ניקו 45

New member
עדכוני מז"א לחודש הקרוב

אקדים ואומר שאירופה שחונה(יחסית) וממש אין שלגים המאפשרים פתיחת עונת הסקי באוסטריה . התחזית של בין האלופים בחיזוי בארץ-מרשמלו מוואלה- חודש נובמבר הסתיים על פי הצפי עם כמות של 50 עד 90 אחוז מעל הממוצע תלןיי באזור.פרט לירושלים שהתקרבה לממוצע ואזור הנגב הצפוני שקיבל ממוצע פחות או יותר.חודש דצמבר מתחיל כמו שמסתיים נובמבר.יבש קר עם אפשרות לריקושטים כתוצאה מאפיק ים סוף או שקע רדוד באזור.שלא כמו המפות,אני צופה אפיק ים סוף כבר ב8 או 9 לדצמבר שיהיה פעיל{יש רמז בגפס לכך במועד מאוחר יותר}ואז ירד במקביל אפיק צפוני וקרס ביב 11עד 16 לחודש בצירוף שקע חיפאי או עזתי עמוק.שלג בחרמון בתאריכים אלו אך רק שם.מערכת נוספת אך סוערת במיוחד שכדאי להמתין לה בין 22 ל25 לחודש שתחתום את אירועי דצמבר ותשלים את הממוצע ברוב האיזורים.לסיכום.שני אירועים עיקריים בדצמבר שאמורים להעניק לנו ממוצע חודשי.בהתחשב שהאירוע הראשון אמור להיות קלאסי הרי שהשני יהיה אלים במובן החיובי עם משקעים רבים.נכון שציפינו ליותר אך זה מה שיש בינתיים.מבטיח שכדאי לחכות.חולקים עלי?מומלץ מאוד.המתינו וראו.

אני בשוק אני בהלם

אני המומה!! מקפל כאן???????? ואוו יששששששששששש איזה אושר עולה לפירואט עושה פליק פלאק לאחור ונוחתת באלגנטיות מרשימה על השולחן במטבח מקפלקלהההה יו כמה געגעתי לך נה נני נננה נה כבר הייתי בטוחה שזהו שכחת מחקת עשית עלינו ריסט והנה פתאום אתה מופיע יששששש שמחה מאאאאאד לראותך לך ספר מה כמה איפה עם מי איך וכד' וכיוצב' וכו'
רק טוב!!!

חצי חיוך

משה קצב והאפיפיור עולים לשמיים. משום מה, האפיפיור נשלח לגיהינום וקצב לגן עדן. פונה האפיפיור בזעקה אל המלאך ואומר: "לא יתכן, בטח קרתה פה איזושהי טעות!" המלאך מתנצל, משיב שכרגע הבוס הגדול ישן, ורק מחר יוכלו לבדוק את הנושא. בינתיים אין ברירה וכל אחד נשלח ליעדו. למחרת נקראים משה קצב והאפיפיור למלאך, מקבלים התנצלות רשמית שהיה בלבול ועליהם להתחלף במקומות. האפיפיור מרגיש לא נוח כלפי קצב. "אני מקווה שאתה מבין", אומר לו, "חיכיתי כל חיי לרגע מותי, כדי שאוכל להיפגש סוף סוף עם מריה הבתולה". "מריה? בתולה?", חייך קצב, "איחרת ביום..."
רק טוב!!!

חיחי...גחלילית... שכחת להוסיף עוד רב פעלולים

אחד ומיוחד לבדיחה שלך... והוא, מתאבד מוסלמי על אללה... שלקחו לו בתולה אחת טובה ויפת מראה... מה הוא יעשה עכשיו עם 71 בתולות...? זה לא כמו 72... החיים בגן עדן.... זה לא מה שהיה פעם...

ediana

New member
לכל החברים ולמרות הקור העז

שולחת לכולכם פרחי לילך גם בלי תרגום,מי שמבין יבין

ברק 188

New member
ממה שאני הבנתי...

שני פרחים
לי ואחד
לך תודה באמת כמה יפה פורח הלילך

תודה לכולם :)

קצת לא מסתדר לי עם תמונות והמוזיקה יהיה בסדר :) מקווה שיהיה לי המוווווון לכתוב ואם לא אז לשיר בציבור
וואלה התגעגעתי לאיקונים האילו
מה עוד ? קר לי בחוץ הכל כמעט קפוא
יש לי גרביים עבות לבהונות :)) יופי התחלתי לכתוב שוב שטויות .

w o m a n 10

New member
וואלה מקפל ,אתה יודע לדפוק הופעה

כל כמה שנים אתה נכנס... עושה סיבוב, מחבק את זה... לשני טופח על הגב ... קורץ לשלישית... מפריח כמה נשיקות לאוויר ונעלם לעוד כמה שנים
מה שלומך? ספר ספר... אבל רק את הפיקנטריה
מה שלום השבדית שלך
, הילדים היפים בטח כבר עלם ועלמה, הכלב ה"גזעי" כבר מאולף?. ערב טוב לך ולכולם ממני
מי זו "ממני" ?...תחליט לבד
כבר לא זוכרת באיזה כינוי אתה מכיר אותי

אני אנסה לענות

אבל פרה פרה לפי הסדר :) השבדית פורחת ולמלבלבת
מאשרת גם לי לפרוח . הילדים אחלה טפיי טפוו טפוו גדלים מהר מידיי אחד מהם כבר עלה לישראל
קוטף רימונים בבקעה והשאיר אותי פה חסר שינה יום יום . הכלבה ...אינעל אבו אבוהה ,לא סובל אותה ...כלבה האבלה ..לא מתייחסת אלי בכלל ...אולי כי משכתי לה באוזניים כשהייתה צעירה אבל אז מה ? זה היה מזמן חשבתי שתשכח . חוץ מזה החופש התדפק על דלתי פעמיים
השלג מתקרב קר לי בבהונות לפעמים . להחליט לבד ? חושב שיודע אבל לגמרי לא בטוח מה זה חשוב :) כל ישראל חברים וחברות

למעלה