נו,אז מה קורה?
ל לא קוראים לי דרור New member 6/1/07 #2 הייתי באיזה פאב באיזור מודיעין קוראים לו אמרולה אחד הטובים היה לי ממש כיף עכשיו אני קורסת לישון
G gavrik New member 6/1/07 #3 אני קמתי רק לפני איזה רבע שעה ../images/Emo13.gif כבר כמה חודשים שאני לא קם כל כך מאוחר
S shaiush4 New member 6/1/07 #4 גם אני קמתי בצהריים... אחרי הרבה זמן שלא ישנתי כל כך טוב (למרות שלקח לי שעה להרדם). אבל אני עובדת הלילה... אני מקווה שאני אצליח לישון עכשיו עוד קצת לפני העבודה...
גם אני קמתי בצהריים... אחרי הרבה זמן שלא ישנתי כל כך טוב (למרות שלקח לי שעה להרדם). אבל אני עובדת הלילה... אני מקווה שאני אצליח לישון עכשיו עוד קצת לפני העבודה...
ד דנטל New member 6/1/07 #5 קמתי בצהריים ולא היה מקובל עלי לקום בשעה כזו ביום שבת, אחרי שהלכתי לישון בשבע בבוקר, אז בכח חזרתי לישון ולקח לי הרבה זמן להרדם, אבל בסוף נרדמתי עד שש ומשהו בערב.
קמתי בצהריים ולא היה מקובל עלי לקום בשעה כזו ביום שבת, אחרי שהלכתי לישון בשבע בבוקר, אז בכח חזרתי לישון ולקח לי הרבה זמן להרדם, אבל בסוף נרדמתי עד שש ומשהו בערב.
מ משתתףחדשישן2 New member 6/1/07 #6 אני גם קמתי מאוחר,קרוב לצהריים,אחרי שסתם לא נרדמתי עד משהו כמו ארבע לפנות בוקר...