נו, אז מה עכשיו?

NightElf

New member
נו, אז מה עכשיו?

מה יהיה? רק כוח הם יבינו?

אimר

New member
פדגוגיה

כן, עד עכשיו הכוח עבד מצוין וזה בכלל לא קשור לכעס ולרצון לנקום (שירגישו מה זה), זה בגלל שאתה רוצה לחנך אותם, זה הרגש הפדגוגי שלך שמדבר. מעניין אם את הילדים שלך היית מחנך ככה.

Saatlan

New member
רצון לנקום על מה?

על שאנחנו יוצאים מהשטחים? או אולי שאנחנו משחררים 500 אסירים? או שעל זה שאנחנו מפנים התנחלויות? או אולי על זה שאנחנו מסיימים את הכיבוש ונותנים להם מדינה? בצדק, יש להם הרבה על מה לנקום עכשיו, ולהרוג 4 ילדים זה בהחלט הדרך הנכונה להשיג מטרות משא ומתן.

אimר

New member
על מה אתה מדבר?

הכיבוש הסתיים עם הסכמי אוסלו, וצהל הוא הצבא הכי מוסרי בעולם ואנחנו עם קטן שרק רוצה לחיות בשלום אבל מוקף בתת-אנשים שלא רואים כמה טוב להם וכמה גרועים יותר יכולנו להיות ורוצים רק להרוג אותנו. איך אני אוהב לצעוק סיסמאות נבובות [אגב, מה זה נבוב?]

Saatlan

New member
חחח אוסלו...

הם אמרו: אנחנו רוצים להקים מדינה, אבל כדי לעשו תאת זה אנחנו צריכים נשק. ישראל: רוצים נשק? נתן לכם, רק בואו נחיה בשלום. פלסטין: תודה על הנשק. אחרי כמה חודשים.... למי הופנו אותם קני רובים?

Saatlan

New member
חחח אוסלו...

הם אמרו: אנחנו רוצים להקים מדינה, אבל כדי לעשו תאת זה אנחנו צריכים נשק. ישראל: רוצים נשק? נתן לכם, רק בואו נחיה בשלום. פלסטין: תודה על הנשק. אחרי כמה חודשים.... למי הופנו אותם קני רובים?

noamgk

New member
זה מזכיר לי...

הייתי לפני כמה שבתות בנצרים, והרב של היישוב סיפר לנו על המצב לפני אוסלו: חמישה חיילים, שלושה מהם בבסיס - נחים - ושניים יושבים על כיסאות במוצב רגל על רגל, מקשקשים... לאחר הסכמי אוסלו - 400 חיילים בכוננות. ועכשיו השמאל עוד רוצה להוציא יהודים מבתיהם כי לא משתלם להחזיק כל כך הרבה חיילים על כל כך מעט יהודים.

אimר

New member
יש להכניס נושא להודעה

למה לדעתך ישראל איפשרה להם לרכוש נשק (נתנו להם רובים? כמה דמגוגיה של סיסמאות אפשר לדחוס למשפט אחד?)? כי ישראל הביאה את אשף טוניס כדי שיהיה השוטר שלה, כדי שהפלסטינים ירסנו בעצמם את האלימות. סיבה נוספת היא שבמדינה פשיסטית כמו בישראל מבינים מצוין ששלטון שומר על כוחו באמצעות אלימות, בכלל לא נתפס בעיניו (כמו בעיניך אני מניח, אוי לא, בלי צבא תוך יומיים כולנו נמות) שאפשר לנהל מדינה בלי להחזיק את האזרחים באיומי רובה, בטח כשמדובר על רודן מיובא שאמור לשמור על הילידים צייתנים. אז פלא שאפשרו להם להביא רובים? חוצמזה, בשם הדיוק ההיסטורי (שלמרבה ההפתעה לא משחק שום תפקיד בסיסמאות) יצויין שישראל היתה הראשונה להפנות את נשקה באופן שיטתי נגד השוטרים הפלסטינים, מיד עם פתיחת האינתיפדה ההוראה היתה לירות בכל נושא נשק גם אם הוא שוטר פלסטיני. בתכלס אני לא בטוח למה אני טורח, בדרכ קשה מאוד לחדור מבעד לצווחת הסיסמאות עם איזשהו ניסיון לדיון מורכב וכנה. נו, מחכה בקוצרוח לסיסמת היום.

noamgk

New member
דמגוגיה, סיסמאות...

מה רע בהם? שהם משקפים את האמת בצורות אחרות? וקבל ח"ח על החלוקה לפיסקאות, סופסוף אפשר לקרוא את ההודעות שלך.

אimר

New member
גם ערבי (סורי ליתר דיוק)

עד כמה שבכלל מעניין אותי ההשתייכויות הטפשיות האלה.

Saatlan

New member
רק להוסיף אמיר,

בקשר לזה שטענת "יומיים בלי צבא כולנו נמות" - המשפט הזה נכון, לצערי. גם הסרבן הגדול ביותר יגיד לך שזה משפט נכון, למדנו בישראל לא להיות טיפשים. על כל פיגוע שקורה, הצבא עוצר עשרות, ומרתיע מאות.

אimר

New member
אין צבא, אין פיגועים

אני מכיר אישית את הסרבנים "הכי גדולים" ואם יורשה לי להעיד על עיסתי, גם אני סרבן לא קטן, וכולנו מסכימים בצורה הכי ברורה ומפורשת שהמשפט הזה לא נכון. למעשה, רוב הסיכויים שיאמרו לך שבלי הצבא לא היו פיגועים, משפט שאני מסכים איתו בלב שלם.

Saatlan

New member
ואתה קובע את זה

בידיעה שהיו פיגועים עוד לפני הכיבוש? ושהתקיפו אותנו כשעוד לא היה צבא לישראל? ושאיראן מזרימה כספים לטרוריסטים על כל פיגוע ושהיא קבעה לעצמה מטרה להשמיד את ישראל? אתה כבר כמה רמות מעל התמימות והבורות.

אimר

New member
אל תיתנו לכם רובים

לך לצבא, תהרוג ותיהרג ותרגיש שככה אתה מביא ביטחון, רק אל תצפה ממני להסכים לראיית העיוועים שלך.

Saatlan

New member
אני אלך לצבא,

אהרוג את מי שבא להרוג אותך ואותי, ולפני שאמות מקווה להציל כמה שיותר חיי אדם. סלח לי אם ראיית העיוועים שלי מטומטמת.

"רודן מיובא"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif "רודן מיובא"../images/Emo35.gif

בן אדם
אתה בטוח שלא חסר איבר כלשהו בגופך? שם, בתוך קופסת הגולגולת? איך אתה מעז לספר פתאום שאותו "נציג העם הפלשתינאי עלי אדמות", האיש שמאז ומעולם הציגו אותו אנשי השמאל לדורותיהם כנציג לגיטימי ונבחר (
) של הפלשתינאים וכאיש שיחה ופרטנר למשא ומתן מדיני, הוא בעצם "רודן מיובא"
רמיזותייך קשות מנשוא, שלא לומר שהן בכלל שיקריות ומופרכות לחלוטין. מה הלאה? את אוסלו בכלל המציאו ימנים, נכון? איווט ליברמן הגה אותו במוחו הקודח. אני כבר רואה את זה מגיע...ההכחשה הגדולה. כמות הבוז שאני רוחש לך היא מעל ומעבר למה שאני יכול לבטא במילים. השפה העברית לא מסוגלת להכיל את העוצמה הזו. שקרנים, רמאים ומכחישנים הם השנואים עליי יותר מכל. לא מאחל לך כל טוב ושלווה.

מה עכשיו?

יהיה עיכוב של "שקט" תמורת שקט, לא יותר, מה אתה חושב ש4 הרוגים יבטלו את תוכנית ההתנתקות?, התוכנית תתבצע, יהיה משבר קטן, אבו מאזן יהיה חייב מחדש להוכיח שהוא יכול לשלוט על כל הפלגים, ואחרי זה הערים אם בכלל יעברו לשליטתו, ההתנתקות תתואם איתו, אולי. ההתנתקות היא מהלך טקטי רק אחריו נוכל באמת אם נצטרך להכריע, לצערי הרב. להריע לאבדון מוחלט של הפלשתינים או לשלום אם יהיה שינוי מהותי אצל הפלשתינים, לא כמנו היום, "הפסקת אש על תנאי", כי אין כזה דבר, קודם כל הפסקת אש, לאחר מכן פירוק מוחלט של אירגוני הטרור, אחרת לא יקרה שום דבר טוב, אנחנו נתנתק, לאחר מכן אם לא יהיה שינוי אנחנו נכריע, די נמאס!!!, נגמרו הימים של פיגוע-תגובה-פיגוע-תגובה, או שני מדונות לשני עמים על פי דמוגרפיה או מדינה אחת על כל השטח, בין הירדן לים, אתם תחליטו...

למעלה